Prodej bytu 2+1, Vsetín, ul.Dolní Jasenka.

Dolní Jasenka, Vsetín

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Panelová
  • Nevybavený
prodáno

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Naše realitní kancelář Century21 Váš Realitní Partner Vám exkluzivně zprostředkuje prodej bytu 2+1 v přízemí panelového domu ve Vsetíně, na ulici Dolní Jasenka. K bytu náleží dva neprůchozí pokoje, kuchyně, zděná koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, vstupní chodba, šatna a sklepní kóje. Celková výměra bytu činí 52 m2 (pokoje 16,2 a 10,4 m2, kuchyně 12,6 m2). Byt je bezbariérový, vhodný pro vozíčkáře. Kuchyňská deska je díky tomu snížená. V bytě jsou nová plastová okna, protihlukové vstupní dveře. Bytové jádro je vyzděné a jsou v něm nové rozvody elektřiny, v ostatních částech bytu jsou rozvody elektřiny původní. V domě byla renovována vstupní chodba včetně schránek. Hned vedle domu jsou dvě dětská hřiště, mateřská škola a obchod (Coop). Klidné místo k bydlení v blízkosti zeleně, v dosahu všech služeb a kulturního vyžití. Financování Vám zajistíme vlastním partnerem bez poplatku. Doporučujeme prohlídku.

3D scan - https://my.matterport.com/show/?m=nAQaBEYUmC1&fbclid=IwAR3xLAmnDu_hR0PjTkyZW0yTrbfKjrMnTCDgUJYFB_y6lv8uwxc6dmaZej8

Prodej bytu 2+1, Vsetín, ul.Dolní Jasenka.

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+1
LokalitaDolní Jasenka, Vsetín
OkresVsetín
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná52 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
ZařízenýNe
Méně úsporná D
284 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky133-01-026
Kontaktovat makléře
Ing. Adéla Vymětalíková
CENTURY 21 3D Reality
+420 603 885 715
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-adela-vymetalikova
IČ: 68172630

Vystudovala jsem obor finance na Vysoké škole ekonomické v Praze. Během studií jsem dva roky strávila v zahraničí (Austrálie, Německo). Posledních více než 15 let se věnuji obchodu, financím a od roku 2011 též realitám pod hlavičkou Century21. Specializuji se na spolupráci s podnikateli na prodeji / pronájmu jejich komerčních a rezidenčních nemovitostí. Zajistím financování koupě a pojištění nemovitosti. Hovořím česky, anglicky a pasivně rusky a německy. Práce je mým koníčkem. Vyzkoušejte mé služby.

Kontaktovat makléře
bgIng. Adéla Vymětalíková