Krásný byt po rekonstrukci 2+kk, Brno St. Lískovec

Krymská, Brno - Starý Lískovec

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně vám nabízíme k prodeji slunný, světlý byt po kompletní rekonstrukci o dispozici 2+kk s lodžií v Brně - Starém Lískovci, na klidné ulici Krymská. Byt prošel před 6 lety celkovou rekonstrukcí - bytové jádro, kuchyň, koupelna , elektřina, podlahy, dveře, zárubně atd. Celková plocha bytu je 51 m2. Rozměry: obývací místnost s kuchyňským koutem 20, 5 m2, se vstupem na lodžii , samostatný pokoj 10, 5 m2, předsíň 3,6, WC + koupelna 3 m2, šatna a komora a v suterénu domu i sklep. Bytový dům prošel kompletní revitalizaci – zateplení fasády, plastová okna, stoupačky, střecha, výtah a společné prostory. Dům se nachází v blízkosti nákupního střediska a zastávky tramvaje a autobusů směr centrum. Vzhledem ke svojí poloze ( blízkost Campusu a FN Brno) je tento byt velmi vhodný na investici – pro další pronájem. S financováním Vám rádi pomůžeme. Pro více informací volejte makléře. Uvedením třídy G plníme zákonnou povinnost, energetický štítek se v současné době zpracovává.

Krásný byt po rekonstrukci 2+kk, Brno St. Lískovec

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaKrymská, Brno - Starý Lískovec
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná51 m²
Plocha podlahová51 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Výtahano
Lodžieano (4 m²)
Sklepano (2 m²)
Mimořádně nehospodárná G
1 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-101-320833
Kontaktovat makléře
Mgr. Pavel Berka
CENTURY 21 All Inclusive
+420 731 001 622
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-pavel-berka
IČ: 62102885

Jsem majitelem realitní kanceláře s více než 10 letou tradicí. Mým cílem je nejen nabízet kvalitní služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, ale především obohatit život svých klientů.

Mé poslání je eliminovat rizika a ušetřit čas, starosti i peníze, tak aby každý nákup či prodej nemovitosti byl pro klienty příjemným zážitkem. Díky mému osobnímu přístupu a pečlivosti, se budete cítit v bezpečí a naši společnou spolupráci budete považovat za naprosto bezproblémovou.

Mým největším úspěchem je, že se mi podařilo s mým týmem získat titul Kancelář roku v letech 2018, 2020, 2021 a 2022. To je pro mě velká čest a potvrzení, že naše práce má smysl.

Pokud hledáte realitního makléře s stoprocentní korektností, spolehlivostí a schopností řešit i ty nejtěžší situace, jste na správném místě. A pokud třeba uvažujete o vstupu do světa realit jako realitní makléř, rád se s vámi osobně setkám a poradím vám jak na to.

Děkuji vám za váš zájem o mou kancelář a těším se na spolupráci ;)

Looking for an english speaking realtor in Brno? Give me a call now ;)"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Pavel Berka