OV 2+kk Komín, ul. Podlesí, CP 58 m2, balkon

Podlesí, Brno

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Balkón
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

V zastoupení majitele si dovolujeme nabídnout prodej bytu o dispozici 2+KK umístěného v cihlovém bytovém domě v jedné z nejvyhledávanějších městských částí Brna. Bytový dům je postaven na konci slepé ulice Podlesí v městské části Komín. Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží z celkem čtyř nadzemních podlaží bytového domu bez výtahu. V rámci domu je možné využívat společnou kolárnu/kočárkárnu a prádelnu. Celková plocha bytu činí 58 m2. K bytu dále patří balkon s plochou 5 m2 a sklepní kóje s plochou 4 m2.

Byt je po kompletní rekonstrukci – na podlahách je položena vinylová podlaha, jsou vyměněny rozvody vody (teplé i studené) a rozvody plynu. Rozvody elektřiny jsou v mědi. Stoupačky jsou v původním stavu. V rámci rekonstrukce dále proběhla výměna obkladů, dlažby a sanity v koupelně a na toaletě. Koupelna je zařízena sprchovým koutem značky Ravak. Vyměněna byla také kuchyňská linka, která je nyní vybavena všemi základními spotřebiči značky Bosch. Dispozice bytu se skládá ze vstupní chodby, prostorného obývacího pokoje, kuchyňského koutu, neprůchozí ložnice, šatny, koupelny a toalety, která je oddělená. Ohřev TUV a topení zajišťuje centrální domovní kotelna. Měsíční náklady spojené s užíváním jednotky činí 3.500 Kč za vodné a stočné, ohřev TUV, topení, příspěvek do fondu oprav a náklady na společné prostory. Dále se platí záloha za elektřinu ve výší 800 Kč/měsíc a záloha za plyn ve výši 100 Kč/měsíc (plyn je v bytě pouze na vaření).

V docházkové vzdálenosti od domu je zastávka MHD Podlesí (800 m), odkud jezdí tramvaj č. 1 a trolejbus č.30. O kousek dál (1000 m, 12 minut) se nachází Základní a mateřská škola. Okolí domu je obklopeno lesy a přírodou, které přímo vybízí k procházkám. Daleko to nebudete mít ani na Prýgl, ten je od bytu vzdálený jenom dvě zastávky tramvají, nebo do brněnské ZOO. Ještě váháte, jestli se přijdete podívat na byt osobně? Nečekejte a dohodněte si osobní prohlídku, budu se na vás těšit.

OV 2+kk Komín, ul. Podlesí, CP 58 m2, balkon

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaPodlesí, Brno
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná58 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Balkónano
Nehospodárná E
169 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-11-013
Kontaktovat makléře
David Gablas
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-david-gablas
IČ: 07006942

"Moje cesta k realitám vede skrze prodej sušených plodů, jakožto brigády při studiu vysoké školy. Zde jsem zjistil, že mými hlavními přednostmi jsou osobní přístup ke každému zákazníkovi, dodržování nejvyšších profesních standardů a v neposlední řadě i zodpovědnost za práci, kterou vykonávám.
Dal jsem si za cíl přinést nový vánek do realitního odvětví. Ptáte se, jak toho chci dosáhnout? Mé hlavní zbraně jsou vytrvalost, vzdělávání se, kvalitní komunikace a maximálně srozumitelný průběh transakce pro všechny její účastníky. Svou práci stavím na pevných základech léty ověřené realitní praxe, avšak způsobem, jakým by ji měl vykonávat realitní makléř 21. století.
Náplní mé práce není pouze prodávání nemovitostí, ale také poradenství. Jelikož prodej i nákup nemovitosti není jednoduchý proces, rád zodpovím veškeré Vaše dotazy. Proto se na mě neváhejte kdykoliv obrátit prostřednictví e-mailu či telefonu. Velmi rád přivítám i anglicky mluvící zákazníky či dotazy v angličtině."

Kontaktovat makléře
bgDavid Gablas