OV 2+kk, ul. Leskauerova, CP 63 m2, vhodný jako startovní bydlení, nebo investice

Leskauerova, Brno

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Terasa
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Novostavba bytu 2+kk v osobním vlastnictví o celkové ploše 54,7 m2 užitná plocha bytu + 5,4 m2 terasa + 2 m2 sklep, z toho pokoje 23,6 m2 + 12,4 m2. Byt se nachází v 2 nadzemním podlaží z 5 novostavby cihlové domu s výtahem. Projekt je mezi starou zástavbou Staré Líšně na ulici Leskauerova, MHD 26 minut na brněnské hlavní nádraží, autem cca 10 minut. Byt je vhodný jako investice na pronájem, nebo jako startovní bydlení, nebo jen pro zájemce, kteří preferují spojení kvalitního bydlení s relaxací. Byt je vybaven kuchyňskou linkou, včetně spotřebičů – myčka a sporák, podlahy – dlažba a plovoucí podlaha, koupelna s vanou a WC. Dům se nachází v blízkosti veškerých služeb a obchodů. V severní části katastru Líšně se nacházejí poměrně rozsáhlé lesy a zasahuje sem jižní část CHKO Moravský kras. Na východní hranici katastru se nachází překrásné Mariánské údolí, jež je často využíváno ke kulturním účelům, a Brňany využíváno k rekreaci a relaxaci. Celé údolí je průjezdné jak na kole, tak autem s povolením. Údolím protéká potok Říčka, na němž se zde nachází 3 údolní nádrže vybudované v letech 1961-1967, několik mlýnů a výletních restaurací. V oblasti Mariánského údolí se nachází velká chatařská oblast. Bližší informace k nemovitosti u realitního makléře.

OV 2+kk, ul. Leskauerova, CP 63 m2, vhodný jako startovní bydlení, nebo investice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaLeskauerova, Brno
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná63 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Výtahano
Terasaano (5 m²)
Sklepano (2 m²)
Velmi úsporná B
121 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-11-033
Kontaktovat makléře
Lukáš Peterek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-lukas-peterek
IČ: 74654071

Pro získání potřebných zkušeností, jsem se na začátku své praxe, jako nezkušený nováček, musel do práce pořádně opřít. I dnes svým makléřům říkám, že stát se realitním makléřem je, jako byste si otevřeli na rohu prodejnu kol, ale na kole nikdy nejezdili. Je třeba si osvojit obchodní a komunikační dovednosti, právní znalosti, ale nejvíce mě i přesto naučila praxe. Vložené úsilí se mi, ale začalo vracet už v začátku, v podobě spokojených klientů, a tak to trvá až do dneška.

Jsem rád, že za posledních devět let, co se na realitním trhu pohybuji, mohu konstatovat, že se hodně věcí změnilo k lepšímu, ale také vím, že nás ještě spoustu práce čeká. Jako velmi pozitivní vnímám, velký posun v komunikaci s Vámi jako samotnými klienty. V mých očích je realitní makléř nejen profesionální obchodník s nemovitostmi, ale i člověk, který chápe Vaše potřeby a přání a snaží se nalézt pro ně adekvátní řešení.

Moji klienti mě naučili, jak je třeba se o ně starat a věnovat jim stejnou péči jako svým přátelům. Rád vidím, když je klient s mojí práci spokojený a doporučuje mě dále svým přátelům, známým a sousedům. A to mě v realitách doposud drželo a věřím, že ještě spoustu let držet bude.


Více o mě a mé práci naleznete na www.lukaspeterek.cz"

Kontaktovat makléře
bgLukáš Peterek