Prodej byt 2+KK U Leskavy s garážovým stáním

U Leskavy, Brno

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Výtah
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme byt 2+KK s parkovacím stáním v bezbariérovém domě s výtahem ve vyhledávané lokalitě Brno, Starý Lískovec, Leskava. Jednotka o celkové ploše 56 m2 se nachází v 5. NP ze 6. V předsíni je velká vestavná skříň, která zajišťuje dostatek úložných prostor pro sezónní věci. Z obývacího pokoje je vstup na balkon se západní orientací. Byt je zařízen designovým nábytkem, v ložnici velká vestavná skříň. S jednotkou je spjato možnost užívání dalších prostor, jako je sklep a prostorná místnost na patře. Dále parkovací stání v suterénu domu. Velmi nízké náklady na bydlení. Bytový dům je na okraji projektu Leskava a nabízí krásný výhled do zeleně bez zatížení hluku z D1. Energetická náročnost C.
Starý Lískovec je velmi vyhledávanou lokalitou, obyvatelům poskytuje komfort veškeré občanské vybavenosti. V dochodné vzdálenosti je dynamicky se rozvíjející Campus square. Skvělé napojení na D1. V blízkosti se nachází přestupní uzel Osová, která nabízí spojení MHD jak trolejbusy, tak tramvají.
Byt doporučuji jako startovací bydlení nebo jako skvělou investici.

Prodej byt 2+KK U Leskavy s garážovým stáním

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 2+kk
LokalitaU Leskavy, Brno
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná56 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Bezbariérovýano
Výtahano
Úsporná C
1 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-01-433
Kontaktovat makléře
Iveta Friedbergová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 447
[email protected]
www.century21.cz/makler-iveta-friedbergova
IČ: 88740064

V oblasti realitního trhu se pohybuji od roku 2009. Proto jsem se rozhodla být součástí světové jedničky v oblasti realitních služeb Century 21. Se vzděláním v oblasti ekonomie a marketingu jsem získala ideální předpoklady pro práci makléře. Vždy kladu důraz na seriózní a profesionální přístup. Důvěryhodnost a právní ochrana klienta před všemi riziky, největší realitní síť na světě – to jsou atributy, které Vám zaručí maximální rychlost
a spokojenost při všech realizovaných transakcích. Specializuji se na aktivní vyhledávání dle Vašich požadavků.

Moje krédo je: jednat a konat vždy v zájmu klienta

Kontaktovat makléře
bgIveta Friedbergová