Prodej cihlového bytu 2+kk se šatnou a terasou, výměra 62m² + 6m² terasa, klimatizace, zahrada s altánem. Ulice Štefánikova, městská část Veveří, Brno.

Štefánikova 848/19b, Brno - Veveří

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Terasa
  • Výtah
prodáno

+ provize RK, včetně poplatků, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme ke koupi cihlový byt 2+kk na ulici Štefánikova v Brně, v městské části Veveří. Tento výborně udržovaný dům s výtahem vystavěl významný brněnský stavitel Alois Kuba, který též působil jako asistent v ateliéru Bohuslava Fuchse. Díky tomu je celý dům památkově chráněný. Byt o výměře 62m² (+ terasa 6m²) se nachází v 7.NP a vznikl díky zdařile provedené nástavbě dalšího patra. Díky tomu je z bytu unikátní výhled do okolí. V pokojích jsou plovoucí podlahy, obložkové zárubně dveří a dřevěná eurookna. Zděné bytové jádro. Dům má svoji vlastní plynovou kotelnou. Výměry místností : obývací pokoj s kuchyňským koutem 30m² (orientace na východ do ulice), klimatizovaná ložnice 14m² (orientace na západ do zahrady ve vnitrobloku), šatna 5m², předsíň 6m², koupelna s WC 7m². Z ložnice je přístupná terasa o výměře 6m². K bytu náleží samostatný zděný sklep o výměře 10m², který je v suterénu domu. Ve vnitrobloku je pro nájemníky domu k dispozici udržovaná zahrada s krásným novým altánem, kde je možné grilovat. Parkování přímo u domu v rezidenční modré zóně (200,- Kč ročně na vozidlo). V domě zavedeno UPC (internet + TV). V blízkém okolí domu jsou k dispozici služby, obchody (večerka 30 metrů, Lidl a Albert do 300 metrů), restaurace, vinotéka. Park Lužánky 2 minuty chůze. Výborná dostupnost pěšky do samotného centra Brna. Byt je vhodný jak k investici a následnému pronajímaní, tak i k vlastnímu bydlení.

Prodej cihlového bytu 2+kk se šatnou a terasou, výměra 62m² + 6m² terasa, klimatizace, zahrada s altánem. Ulice Štefánikova, městská část Veveří, Brno.

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK, včetně poplatků, včetně právního servisu
KategorieByty 2+kk
LokalitaŠtefánikova 848/19b, Brno - Veveří
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná62 m²
Plocha podlahová62 m²
Plocha zahrady109 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění7. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Výtahano
Terasaano (6 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-11-176
Kontaktovat makléře