Prodej družstevního cihlového bytu 2+kk, ul. Vídeňská

Vídeňská 250/37, Brno - Štýřice

Prodej, Byty 2+kk
  • Družstevní
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Cihlová
4 790 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme převod členských práv k bytu 2+kk s balkonem na ulici Vídeňská, Brno - Štýřice. Menší bytový dům se nachází v atraktivní lokalitě nedaleko centra města. Byt o celkové ploše 52,5m2 se nachází ve 3. patře cihlového domu bez výtahu. Pokoj (ložnice) 20 m2, pokoj s kuchyňským koutem 16,5m2, předsíň 7,6m2, koupelna s vanou 4,9m2. Na chodbě vestavěné skříně. Podlahy parketové. Ohřev vody vlastním elektrickým kotlem. Okna jsou plastová. Byt je vhodný k rekonstrukci a je aktuálně bez kuchyňské linky. Umístěním linky do většího pokoje vznikne praktické 2+kk s prostornou předsíní, ideální jako investiční byt na pronájem (vhodná dispozice a vyhledávaná lokalita kousek od centra). Dům má pravidelný příjem z pronájmu nebytových prostor. 850,- Kč měsíčně pro jednu osobu včetně služeb v domě, vody a fondu oprav+ vlastní spotřeba el. energie. Dům je cihlový z r. 1932, zateplený, má nová okna, v bytě nové vodovodní stupačky. Vzhledem k poloze je byt vhodný i na pronájem. Volný ihned.

Prodej družstevního cihlového  bytu 2+kk, ul. Vídeňská

Popis nemovitosti

Cena4 790 000 Kč
KategorieByty 2+kk
LokalitaVídeňská 250/37, Brno - Štýřice
OkresBrno-město
VlastnictvíDružstevní
Převod do OV
Plocha užitná52 m²
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08221533
Kontaktovat makléře
Lenka Řezníčková
CENTURY 21 All Inclusive
+420 777 629 711
[email protected]
www.century21.cz/makler-lenka-reznickova
IČ: 02635399

"Poté, co jsem vystudovala Střední knihovnickou školu, obor informace, pracuji stále s lidmi a v obchodě. Produkční v rádiu, sekretářka ve filharmonii, akciové trhy, prodej aut... Konečně jsem našla ten správný obor.
Reality. Kupodivu už tři roky mě stále baví vyhledávat lidem to správné bydlení či investici. Přicházet s nimi na to, po čem touží, co potřebují, co je pro ně to pravé. A lidem, co chtějí prodat? Samozřejmě najdu kupce s nejvyšší nabídkou, ale hlavně všechno vyřeším od A do Z. To je na mé práci ta správná zábava. Vyřešit, poradit, zrealizovat.

Specializace: Lidé a jejich nemovitosti"

Kontaktovat makléře
bgLenka Řezníčková