Prodej velmi pěkného cihlového bytu 2+kk, 63m2 m² s balkónem

Valchařská 1643/11b, Brno - Husovice

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Balkón
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Velmi zajímavá investiční příležitost koupě bytu 2+KK v novostavbě s balkónem.
Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi velmi pěkný, prostorný byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk, s balkónem a šatnou v Brně, v lokalitě na pomezí Husovic, Maloměřic a Černých Polí s perfektní dostupností na všechny dopravní uzly. Jednotka se nachází ve 3. nadzemním podlaží bytového domu s kolaudací v roce 2017. Celková plocha činí 63 m2, obytná plocha je 59 metrů. K bytu přináleží balkón orientovaný do vnitrobloku o velikosti 4 m2. Obývací pokoj s rohovým kuchyňským koutem se vstupem na balkón, ložnice se šatnou, koupelna s prostorným sprchovým koutem a samostatné WC. Součástí kuchyňské linky je sklokeramická varná deska, digestoř, pečící trouba, mikrovlnná trouba, vestavná lednice s mrazákem. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel v domě. Podlahy jsou plovoucí, pouze v koupelně je dlažba, plastová okna vč. žaluzií, klimatizace, obložkové zárubně.
Výhodou jsou nízké měsíční náklady, které za rok 2021 činily 1.907,-Kč včetně elektřiny. Měsíční zálohy na rok 2022 jsou ve výši 2.136,-Kč + 800,-Kč elektřina. U domu je tramvajová zastávka. Jedná se o velice hezký a udržovaný byt ideálně vhodný k investici na pronájem. Byt je od roku 2018 pronajat bezproblémovým nájemcům s výbornou platební morálkou. Po dohodě s novým majitelem by rádi v bytě zůstali. Doporučuji prohlídku.
K ceně bytu bude připočítána provize RK.

Prodej velmi pěkného cihlového bytu 2+kk, 63m2 m² s balkónem

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieByty 2+kk
LokalitaValchařská 1643/11b, Brno - Husovice
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná63 m²
Plocha podlahová59 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2017
ZařízenýČástečně
Výtahne
Balkónano (4 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaMHD
TopeníÚstřední plynové
Velmi úsporná B
97 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky08521108
Kontaktovat makléře
Ing. Lucie Jirešová
CENTURY 21 Alex
+420 777 565 833
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-lucie-jiresova
IČ: 04633539

Většinu svého profesního života se věnuji obchodu. Ráda poznávám nové lidi a baví mne vyhledávat nové příležitosti. Moc ráda Vám pomohu s prodejem nebo pronájmem Vaší nemovitosti na profesionální úrovni. Svěřte mi svou nemovitost a já se postarám o její prodej či pronájem od začátku až do konce. Specializuji se na lokalitu Praha, Praha - východ a Středočeský kraj, zejména okres Benešov, ale nemám problém prodávat nemovitost i v jiných regionech.

Kontaktovat makléře
bgIng. Lucie Jirešová