Prodej novostavby bytu 2+kk se zaskleným balkonem a parkingem, Horoměřice

T. G. Masaryka 1067, Horoměřice

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Smíšená
  • Částečně vybavený
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji byt s velmi příjemnou atmosférou v Horoměřicích. Nadstandardně vybavený byt 2+kk s balkonem, garážovým stáním a sklepem o rozloze 58 m2 + balkon 4 m2 + sklep 4,9 m2 se nachází ve 4 NP domu s výtahem.
Byt je orientován na západ a disponuje s dostatkem úložného prostoru ( 3 vestavěné skříně v provedení lacobel). Kuchyňská linka na míru má kamennou deskou a vestavěné spotřebiče značky BOSCH (trouba, indukční deska, myčka, lednice s mrazákem) kvalitní dřevěné podlahy. Byt je dispozičně řešen jako 2+kk, kuchyně propojená s obývacím pokojem, ze kterého je výstup na zasklený balkon, ložnice, koupelna s toaletou a vanou, komora, ve které je dostatek odkládacího prostoru a místo na pračku.
Zasklený balkon poskytuje velmi příjemné posezení po celý rok, K bytu náleží sklep a garážové stání umístěné v přízemí domu.
V projektu jsou umístěná 3 dětské hřiště, přímo u domu je zastávka autobusu. Horoměřice poskytují veškeré zázemí školka, škola, restaurace, obchody, lékař, sportcentrum , LIDL, atd. Pro milovníky přírody a sportu zde prochází cyklostezky, les je v docházkové vzdálenosti od domu. Horoměřice jsou ideální místo pro život.
Měsíční náklady na byt 3.400 Kč + elektřina.
Doporučuji prohlídku!

Prodej novostavby bytu 2+kk se zaskleným balkonem a parkingem,  Horoměřice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieByty 2+kk
LokalitaT. G. Masaryka 1067, Horoměřice
OkresPraha-západ
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná58 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
ZařízenýČástečně
Výtahano
Balkónano (5 m²)
Sklepano (5 m²)
Úsporná C
86 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky125-11-061
Kontaktovat makléře
Ing. Lucie Bilá
CENTURY 21 General
+420 604 271 207
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-lucie-bila
IČ: 02797976

"Pro realitního makléře není nic lepší než uzavřený obchodní případ, na konci kterého jsou spokojení jak prodávající tak kupující, ale tím to nekončí... Nejpodstatnější jsou pozitivní reference klientů a doporučení realitního makléře svým kamarádům a známým.
Tohle je moje cesta, tímto se řídím již delší čas a nyní výhradně prodávám jen na doporučení svých klientů. To samé se snažím docílit i u našich makléřů. Aby svou práci odvedli na 100%, aby byli profesionální, zodpovědní, samostatní, vytrvalí a snažili se klientům naslouchat, až pak mohou očekávat pozitivní reakce klientů a jejich doporučení.
Abychom byli nenahraditelnými, musíme být odlišní. (C. Ch.)
Doufám, že budeme pro Vás nenahraditelnými a přesvědčíme Vás naší odlišností od jiných makléřů naší profesionalitou, trpělivostí, vytrvalostí, zodpověností, samostatností a uměním naslouchat!
V realitách se věnuji zejména rezidenčním nemovitostem a developerským projektům."

Kontaktovat makléře
bgIng. Lucie Bilá