Prodej bytu 2+kk 53 m², + terasa 6,7 m², + 1.parkovací místo, – Otín u Jindřichůva Hradce.

Otín 302, Jindřichův Hradec

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Terasa
  • Sklep
prodáno

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám exkluzivně ke koupi bytovou jednotku 2+kk s terasou a s vlastním parkovacím místem před domem. Byt je v osobním vlastnictví o celkové ploše 53 m² a s terasou o velikosti 6,7 m² v 1 NP třípatrového bytového domu, dispozice bytové jednotky sestává vstupní chodba s prostornou šatnou, koupelnou a wc, prostorný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem( kvalitní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, digestoří, horkovzdušnou pečící troubou, indukční varnou deskou, vestavěnou lednicí + příprava pro myčku), pokoje který lze využít na dětský pokoj nebo na ložnici. Byt je zděný, kolaudace proběhla v roce 2019, nová plastová okna, radiátory, dveře SAPELI, podlahová krytina - plovoucí podlaha a dlažba, k bytu náleží zděná komora 1,6 m² na hlavní chodbě.
Předností tohoto bytu je prosklená stěna se vstupem na terasu směřující na jižní stranu, díky tomu je byt vzdušný a prosvětlený i zároveň energeticky nenáročný, byt je ve skvělém stavu a ihned připravený k využívání, byt umožňuje přepažení šatního prostoru i obývacího pokoje a tím lze získat další pokoj, samostatnou kuchyň a obývací pokoj s terasou.
Zděný cihlový bytový dům se nachází na okraji zástavby, s dobrou dostupností do města Jindřichova Hradce. V blízkosti domu veškerá občanská vybavenost v Jindřichově Hradci (škola, školka, zdravotní středisko, obchodní dům, restaurace, potraviny, autobusová zastávka,....)
Rádi vás nemovitostí provedeme a podáme veškeré informace, finanční a právní servis je součástí našich realitních služeb. Pro případ, že by jste měli zájem koupit byt jako investici na pronájem, tak vám pomůžeme najít i vhodného zájemce o pronájem, zajišťujeme komplexní servis. Prohlídky možné kdykoliv po telefonické domluvě, těšíme se na vás.

Prodej bytu 2+kk 53 m², + terasa 6,7 m², + 1.parkovací místo, – Otín u Jindřichůva Hradce.

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+kk
LokalitaOtín 302, Jindřichův Hradec
OkresJindřichův Hradec
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná53 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2019
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahne
Terasaano (6 m²)
Sklepano (1 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Ústřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14331016
Kontaktovat makléře