Prodej bytu 2+kk, 52 m² - Kladno - Kročehlavy

Dánská 2273, Kladno - Kročehlavy

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Nevybavený
  • Výtah
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Uvažujete o vlastním bydlení v dosahu hlavního města nebo o investici, která dokáže zajistit okamžitý výnos teď i v budoucnu?

Zrekonstruovaný byt 2+kk v panelovém domě v oblíbené části Kladna je ideální volbou. Dominantou a srdcem bytu je nová moderní a plně vybavená kuchyně. Prostorná zděná koupelna s vanou a toaletou má okno, což je v panelových domech věc téměř nevídaná. Obývací prostor dělí od ložnice posuvné dveře, které šetří místo a jsou i stylovým doplňkem interiéru. Ložnice je vybavena robustní vestavěnou skříní, která pojme a uschová spoustu oblečení i věcí, které nemusíte mít denně na očích. Další úložné prostory je možné v předsíni, která k tomu má správný půdorys a všechny předpoklady.

Svou polohou jde o atraktivní bydlení pro všechny věkové a zájmové kategorie, zejména pro singles, dvojice a samostatně žijící seniory. Váš spokojený nájemce může pracovat v Praze a díky rychlému železničnímu a autobusovému spojení bydlet v Kladně, kde ocení nejen nižší náklady na bydlení, ale i široké spektrum volnočasových možností. Krytý bazén v sousední ulici a další sportoviště ve městě (aquapark a letní koupaliště, fit parky, venkovní posilovny, inline dráha,minigolf, sportovní haly a hřiště nejrůznějších zaměření, tenisové kurty i jezdecký areál). Obchodní a zábavní centrum Central Kladno uspokojí i ty nejvášnivější shopoholiky a někomu bude stačit třeba jen Kaufland 500 metrů od domu. Další možná ocení i mateřskou a základní školu jen 100 metrů od domu. A Oblastní nemocnice Kladno je také pro každý případ v dosahu.

Kladno pro svou ideální dostupnost z Prahy autem i veřejnou dopravou (25-35 minut vlakem či autobusem na metro -A- Nádraží Veleslavín) přitahuje v posledních letech pozornost jako ideální místo k rezidenčnímu bydlení. S přidanými hodnotami nabízeného bytu je téměř vyloučeno, že by někdy zůstal delší dobu prázdný.

A hledáte-li bydlení pro sebe, můžete si všechny jmenované výhody začít užívat sami.

Přijďte na prohlídku.

Prodej bytu 2+kk,  52 m² - Kladno - Kročehlavy

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+kk
LokalitaDánská 2273, Kladno - Kročehlavy
OkresKladno
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná52 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění8. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
ZařízenýNe
Výtahano
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14431145
Kontaktovat makléře