Rezervace - prodej bytu 2+kk v centru Dejvic, Kafkova ul.

Kafkova 102/19, Praha - Dejvice

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Sklep
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

REZERVACE. Nabízíme bydlení v samotném centru rezidenční čtvrti plné kaváren, cukráren, zeleně a širokých ulic, třicet sekund do nejbližší kavárny přes ulici. Prosluněný byt v ul. Kafkova (orientace oken je na jih) se sdílenou zahrádkou ve vnitrobloku, na níž se dá v létě posedět , v činžovním domě z první republiky. Byt má 41 m2, tvoří ho samostatné 2 pokoje, kuchyň je zvlášť v předsíni, koupelna a WC jsou zvlášť. V obývacím pokoji jsou na podlaze parkety, v ložnici koberec, tam se také nachází samostatná zděná komora. Jinak je byt nevybavený. Před několika lety proběhla důkladná rekonstrukce, rozvody elektřiny jsou v mědi, stejně jako trubky topení k plochým radiátorům, byly osazeny pořádné bezpečnostní dveře i se zárubněmi. Byt má svůj genius loci, podtržený novými dřevěnými špaletovými okny, opravdu dobře se v něm bydlí. Velký čistý sklep 4 m2 se nezapočítává do plochy bytu (rekonstruovaný, čistá ocelová síťovina), v domě je i kočárkárna a nechybí ani moderní výtah.
V mezipatře je též sdílený balkónek, na němž se dá třeba věšet prádlo nebo přechovávat vánoční stromeček.
Stanice metra A Dejvická je tři minuty chůze od domu, tramvajová zastávka Vítězné náměstí minuty dvě. Přesto ruch dopravy v bytě neuslyšíte, neboť okna směřují do vnitrobloku.
Byt je možné využít samozřejmě pro vlastní bydlení, případně jako dlouhodobou investici. V bytě momentálně bydlí velmi spolehliví a seriózní nájemníci.

Rezervace - prodej bytu 2+kk v centru Dejvic, Kafkova ul.

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 2+kk
LokalitaKafkova 102/19, Praha - Dejvice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Náklady na bydlení3150,- Kč + elektřina a plyn
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná41 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Sklepano (4 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky01721231
Kontaktovat makléře
Mgr. Barbora Merknerová
CENTURY 21 Ruby
+420 608 662 147
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-barbora-merknerova
IČ: 76669441

V Ruby pracuji již od roku 2010 a za tu dobu jsem měla příležitost načerpat bohaté zkušenosti s prodejem rodinných domů, bytů a pozemků. Mnohdy šlo o komplikované případy – propojení prodeje jedné nemovitosti a koupě jiné, řešení prodeje nemovitosti v exekuci, hledání prvního bytu ke koupi či pronájmu. Za každým prodejem nebo pronájmem se skrývá minimálně jeden lidský příběh, k jednotlivým obchodům proto přistupuji tak, abyste ve mně našli důvěru a oporu a zároveň vám nechyběl profesionální pohled. Pokud se na mě obrátíte, ráda vás vyslechnu, navrhnu vhodné řešení a postarám se o to, aby obchod proběhl rychle a bez zbytečných zádrhelů. Váš klid a spokojenost jsou u mě na prvním místě. Své zkušenosti z praxe se snažím předávat dál členům mého týmu a jde mi především o to, abychom tu všichni byli pro naše klienty a byli připraveni poskytnout vám kvalitní realitní servis a informovali vás o aktuálních právních úpravách souvisejících s vaším případem.

Kontaktovat makléře
bgMgr. Barbora Merknerová