Plně zařízený rezidenční byt 2+kk, 75m2, v Karlíně, ulice Šaldova

Šaldova 219/1, Praha - Karlín

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Terasa
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Rezidence Cornlofts Šaldova je projekt, který vznikl doslova díky proměně budovy bývalé sýpky z 60. let 19. století. Na této moderní přeměně se podílelo světoznámé vídeňské architektonické studio Baumschlager – Eberle ve spolupráci s ateliérem Pavla Hniličky.

Součástí projektu jsou dvě budovy, jedna rekonstruovaná, ve které vznikly byty převážně loftového stylu a novostavba, ve které se postavily jednopatrové luxusní byty.
Mezi oběma budovami vznikla soukromá zahrada, určená pro odpočinek jejich obyvatel. Pro rezidenty a majitele bytů je k dispozici podzemní parkování v garážích se sklepními prostory. O bezpečnost se stará 24hodinová ostraha a kamerový systém. Budovy jsou opláštěny skleněnou fasádou s potiskem, která umožňuje regulovat míru intimity na lodžiích a v obytných místnostech.

Byt má dispozici 2+kk s podlahovou plochou 68m2 se nachází v nově postavené budově. K dispozici budete mít prostornou lodžii, koupelnu s vanou, prostornou ložnici a parkovací stání. Budete zde mít tedy dostatek místa pro sebe i svou rodinu. Světlý obývací pokoj s kuchyní nabízí příjemné místo k životu, sledování televize, hraní deskových her a s tím spojených rodinných dohadů. Z obou částí se dostanete na velkou lodžii, která je příjemným místem k ranní kávě, obědu, nebo večernímu grilování s přáteli. Lodžie je opatřena skleněnou zástěnou s potiskem, takže umožňuje regulovat míru intimity na balkóně i v obytných místnostech. Kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči. Pokud tedy rádi vaříte, budete mít dostatek místa na realizaci těch nejlepších jídel. Neprůchozí pokoj slouží nyní jako ložnice, kde se vám bude spát jako v bavlnce.

Rezidence CornLoft je umístěna v rezideční lokalitě Karlína přímo pod zalesněným vrchem Vítkov. Pár kroků od domu je stanice metra a tramvají Křižíkova, cesta do centra trvá necelých 5 minut. V těsné blízkosti je mateřská a základní škola, v okolí funguje velké množství kaváren, bister, restaurací a veškeré další služby. Lokalitu zpříjemňuje množství upravené zeleně, blízkost parků a síť cyklostezek.

Pokud se chcete o bytě přesvědčit sami a nevnímat jeho atmosféru, neváhejte mě kontaktovat a domluvte si semnou termín prohlídky.

Plně zařízený rezidenční byt 2+kk, 75m2, v Karlíně, ulice Šaldova

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+kk
LokalitaŠaldova 219/1, Praha - Karlín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná75 m²
Plocha podlahová62 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
Rok kolaudace2009
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (10 m²)
Sklepano (3 m²)
KomunikaceDlážděná, Asfaltová, Zpevněná
TelekomunikaceInternet, Satelit, Kabelová televize
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14421557
Kontaktovat makléře