Prodej hezkého bytu 2+kk, 52,8 m2 (+ komora + sklep), Musílkova ul, Praha 5 Košíře

Musílkova 302/1, Praha - Košíře

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

V exkluzivním zastoupení nabízíme prodej zajímavého bytu 2+0 v osobním vlastnictví o výměře 52.8 m2 + komora 2,1 m2 + sklep v žádané lokalitě Prahy 5 Košíří, v ulici Musílkova. Byt je umístěn ve 2. NP (1. patře) a skládá se z předsíně (12 m2), ložnice (14,1, m2), obytné místnosti (19,9 m2), šatny (1,7 m2), koupelny (3,7 m2) a samostatného WC (1,4 m2). K bytu náleží přiléhající komora (2,1 m2) přístupná ze schodiště, a také sklepní kóje, které se právě budují. Byt je ideálně orientován, nová dřevěná okna směřují z ložnice do klidného vnitrobloku na východ, a z obývacího pokoje do Musílkovy ulice na západ. Byt je určen k rekonstrukci dle vlastních představ, prostorná předsíň přímo vybízí k vybudování nové kuchyně. Vytápění je v současnosti řešeno plynovými wavkami, ohřev TUV plynovým ohřívačem (karmou). Podlahové krytiny tvoří dřevěné parkety v obytné místnosti, dlažba (v předsíni byla objevena pod stávající podlahou původní dlažba) a PVC. Praktická je samostatná šatna nalevo od vstupu do bytu, a úložný prostor pod sníženým stropem u vstupní částí předsíně. Dům je po rekonstrukci, byla provedena fasáda, okna, rozvody, střecha, vnitřní prostory, nový výtah, domovní videotelefon, nyní se budují nové sklepy.
V místě je kompletní občanská vybavenost, výborné dopravní spojení, MHD Kavalírka vzdálená cca 100 m, 7 min jízdy (4 stanice) na Metro Anděl.
Parkování možné v rezidenčních zónách v přilehlých ulicích.
Možnost financování hypotečním úvěrem, který vám rádi pomůžeme vyřídit.
PENB zatím nedodán, proto uvádíme třídu G.

Prodej hezkého bytu 2+kk, 52,8 m2 (+ komora + sklep), Musílkova ul, Praha 5 Košíře

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+kk
LokalitaMusílkova 302/1, Praha - Košíře
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná55 m²
Plocha podlahová53 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuRohový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Výtahano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky12521051
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

MHD

MHD

Ondřej Rose
CENTURY 21 General
+420 602 301 444
[email protected]
www.century21.cz/makler-ondrej-rose
IČ: 49659863

Jmenuji se Ondřej Rose a realitní činnosti se věnuji již více než 20 let. Za tuto dobu jsem získal cenné zkušenosti v celém spektru realitního trhu od správy nemovitostí, pronájmy bytových i nebytových prostor, prodej nemovitostí i celých developerských projektů, právní a administrativní agendu spojenou s převody nemovitostí, případně i pomoc s vyřizováním stavebních povolení pro své klienty a další služby. Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Praze i okolí, po dohodě i v celé ČR. Vždy mi záleželo nejen na profesionalitě a osobním přístupu, ale i čestnosti, tedy vlastnosti, která bohužel v dnešní době nebývá tak častá. Při své činnosti se řídím pevnými etickými zásadami a přistupuji ke svým klientům tak, jak bych si v jejich roli sám přál. Mým přáním je, aby se nám spokojení klienti či jejich známí nebo přátelé na základě kladných zkušeností vraceli a jsem rád, že se nám to daří. Svěříte li mi svou nemovitost, ať už se jedná o byt, dům, komerční prostory nebo pozemek k prodeji anebo k pronájmu, mohu Vám garantovat, že učiním vše proto, abyste byli spokojeni.

Kontaktovat makléře
bgOndřej Rose