krásný byt 2+kk (možno 3+kk), balkon, komora, sklep, 70m2, Šafránka, Praha 5 Řeporyje, OV

Wiesenthalova, Praha

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám ke koupi krásný byt s dispozicí 2+kk. Byt je umístěný ve 2.nadzemním podlaží, orientovaný je na východ s výhledem do zeleně. V bytě je rozlehlá čtvercová vstupní chodba (7,7m2), ve které se nachází vstup do komory (2,6m2) a do koupelny (4m2). Koupelna je společná s wc.
Dále se z chodby vchází do obývacího pokoje s kuchyňským koutem (26,8m2). Na obývací pokoj navazuje středně velký balkon (5m2). Kuchyňská linka je kvalitní, zařízená, je zde myčka, pračka. Přípojka na pračku je také v koupelně.
Do ložnice (18,2m2) se vchází z obývacího pokoje, ale lze do ní vcházet také skrz komoru tak, aby oba pokoje byly neprůchozí. Lze také provést jednoduchou rekonstrukci a z části ložnice, komory a chodby vytvořit samostatnou kancelář, nebo druhou ložnici na občasné přespávání.
Byt je zařízený a nábytek je v ceně prodeje. Jsou zde dřevěné podlahy, dlažba. Konvektorové/radiátorové horkovodní topení z centrální kotelny.
V přízemí domu v garážích je situovaná středně rozlehlá čtvercová sklepní koje (3,2m2).
Dům byl postavený před 10ti lety. Má malou energetickou náročnost (kategorie C "úsporná", ale je na hranici kategorie "B" - velmi úsporná). Celá lokalita Šafránka se skládá z nízkých moderních bytových domů se vzrostlými zahradami. Dětské hřiště je u domu.
Metro Luka je vzdálené jeden kilometr, autobusové zastávky jsou dvě minuty chůze od domu.
V nedaleké vzdálenosti se nachází rozlehlý hlídaný parking, několik supermarketů, Zličínské nákupní centrum, nájezd na Okruh, na D5.
Doporučujeme tento krásný a rozlehlý byt navštívit.
Pro ostatní informace kontaktujte makléře.

krásný byt 2+kk (možno 3+kk), balkon, komora, sklep, 70m2, Šafránka, Praha 5 Řeporyje, OV

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieByty 2+kk
LokalitaWiesenthalova, Praha
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná70 m²
Plocha podlahová65 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýAno
Bezbariérovýano
Výtahano
Balkónano (5 m²)
Sklepano (3 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Úsporná C
82 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-11-340
Kontaktovat makléře
Jaroslav Bolina
CENTURY 21 Premium
+420 722 504 504
[email protected]
www.century21.cz/makler-jaroslav-bolina
IČ: 67289720

Oboru realit se věnuji od roku 2002, nabízím služby týkající se převodu, nebo nákupu, rezidenčních nemovitostí (bytů a rodinných vil), komerčních objektů, činžovních domů, pozemků, historických a rekreačních objektů, lesních pozemků, zajištění nájmů komerčních nebo rezidenčních prostor, převodu družstevních podílů. Jsem připravený pomoci s převody obchodních podílů, sloučení, rozštěpení firem a řešením nestandardních situací.

On my profile you will find residential properties, investment plots, some high-yield commercial/residential properties and others. I offer some properties “with no public presentation” in order to preserve the unique nature of the offer. For foreign investors we offer complete representation during the search for properties and price negotiations. I can mediate a high-quality legal service and can arrange other services (company foundation, a registered address in the Czech Republic, translators and interpreters).

Добро пожаловать. На моем профиле вы найдете прибыльную недвижимость коммерческую/жилую. Кроме того, вы найдете здесь информацию о коттеджной недвижимости средней и высшей категории, инвестиционных участках и пр. Многие виды недвижимости предлагаются «без публичного представления» в виду сохранения уникальности предложения. Для иностранных инвесторов, предлагаются услуги по представлению в поисках недвижимости, переговоров о цене, по посредничеству юридических услуг высокого уровня (Чехия и Европа), а также по обеспечению прочих видов услуг (учреждение компании, предоставление юридического адреса в ЧР, обеспечение услуг переводчика, размещение в Праге/ЧР и др).

Kontaktovat makléře
bg