Prodej bytu 2+kk/T, ateliér (88 m2) v projektu V Tower

Milevská, Praha - Krč

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Terasa
  • Výtah
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám ke koupi byt 2+KK/T o velikosti 61,5 m2 s terasou o velikosti 25,3 m2 v rezidenčním projektu V Tower, Prague představující zcela nový úhel pohledu na luxusní bydlení. Moderní architektonické provedení a jedinečný design řadí V Tower, Prague mezi nejznámější výškovou rezidenční budovu v Praze, která získala řadu významných ocenění.

Prostorný ateliér se nachází v 6. NP východní věže s výhledem přes Kavčí hory na západní břeh Vltavy a Strahov. V odpoledních hodinách je osvícen západním sluncem. Dispozice bytu se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem (26,06 m2), ložnice (21,36 m2), vstupní haly (3,77 m2), koupelny se sprchovým koutem a s částečně oddělenou toaletou (6,04 m2), komory (2,47 m2) a terasy (25,3 m2) po celém obvodu bytu s rozšířenou odpočinkovou částí.

Svým nadstandardním vybavením splňuje byt požadavky i té nejnáročnější klientely. Kuchyňský kout je vybaven linkou od firmy Poggenpohl s vestavěnými spotřebiči zn. Siemens (el. trouba, lednice s mrazákem, indukční deska, digestoř, pračka se sušičkou a myčka) a kamennou pracovní deskou. Koupelna je vyvedena v mramoru, její součástí je částečně oddělená toaleta a sprchový kout. Samozřejmostí je napojení bytu na systém inteligentního ovládání přes mobilní telefon, PC či dálkovou správu.

O vytápění se starají bezhlučné topné konvektory a přebytečné teplo z místnosti odvádějí speciální chladicí stropy, které jsou naprosto nehlučné, nic z nich na vás nefouká a v zimě se zapojují do systému topení a vytváří tak pocit podobného krbu na horských chatách. Podlahy jsou dřevěné, v ložnici je položen koberec a v koupelně a kuchyňském koutu je položena dlažba. Vstupní dveře do bytu jsou provedeny s nejvyššími bezpečnostmi parametry. Vstup do domu a garáží je monitorovaný. Výhodou bytu jsou i nízké měsíční poplatky, které zahrnují také využití klubové zóny, či golfového trenažéru. K bytu náleží rovněž garážové stání v 1. podzemním podlaží.

V přízemí domu je umístěna recepce s nepřetržitým provozem nabízející služby concierge a zajišťující maximální bezpečí i pohodlí. Ve třetím nadzemním podlaží se pak nachází klubová zóna s privátním bazénem, vířivkou, saunou, fitness a dalšími prostory určenými pro relaxaci, obchodní schůzky či hernu pro vaše děti. V domě navíc naleznete také privátní kino, golfový trenažér, rychlonabíjecí stanici pro elektromobily, či místnost na mytí kol.

Okolí skýtá veškerou občanskou vybavenost. Několik ZŠ, MŠ a jazykových škol, dětských hřišť, parků (Centrální park, Park Kavčí hory) a řadu sportovišť. V docházkové vzdálenosti je oblíbené obchodní centrum Arkády Pankrác, spousta restaurací, kaváren ale i pošta, poliklinika atd.

Zastávka MHD se nachází před domem, vstup do metra C – Pankrác se nachází v OC Arkády Pankrác a do středu města se dostanete přibližně za 10 minut. Nájezd na městský okruh a následné napojení na dálnice D1 směr Brno, či D8 směr Teplice je vzdálen asi 5 minut jízdy autem.

V případě zájmu, prosím kontaktujte makléře nemovitosti.

Prodej bytu 2+kk/T, ateliér (88 m2) v projektu V Tower

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 2+kk
LokalitaMilevská, Praha - Krč
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná88 m²
Plocha podlahová88 m²
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
Rok výstavby2017
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (26 m²)
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné
Velmi úsporná B
102 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-01-049
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

MHD

MHD

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Obchod

Obchod

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder