Byt s balkonem po rekonstrukci ve Vile Sára u Bulovky

Krejčího, Praha - Libeň

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji světlý byt s balkonem, novou koupelnou a novou dřevěnou podlahou o velikosti 2+kk (47m2) ve 3. patře Vily Sára, domu postaveného v roce 2004 v klidné části Prahy 8 – Horní Libni u nemocnice Bulovka.

Obývací prostor s kuchyňským koutem (23,3 m2) je orientován na východ a je možno jej dovybavit kuchyňskou linkou dle vkusu a na náklad nového majitele. Ložnice o výměře 13,2 m2 se severní orientací nabízí dostatek místa na šatní skříň a případně i pracovní kout. Z obou pokojů se vstupuje na balkón s hezkým výhledem do okolí.

K bytu lze získat taktéž prostornou sklepní místnost o velikosti 8,7 m2 a po domluvě i zajistit velmi levně možnost parkování v blízkém domě v sousedství.

Vila Sára, kde se byt nachází, je moderní, atraktivně řešený a velmi pečlivě udržovaný a spravovaný bytový dům.

Přes ulici se nachází Mateřská školka Na Korábě či Základní škola Bohumila Hrabala, v těsné blízkosti park Pod Korábem, v docházkové vzdálenosti pak multifunkční sportovní centrum Na Korábě, Nemocnice Bulovka a nedaleko též Gymnázium PORG Libeň či VŠ Ambis.

300m od domu zastávka tram Bulovka (5 min na metro C Kobylisy) nebo Vosmíkových (6 min na metro B Palmovka). Snadné napojení na Pražský okruh D8, D10, D11 či tunel Blanka.

Byt je velmi vhodný i na pronájem a tedy zajímavou investicí pro případného investora.

Byt s balkonem po rekonstrukci ve Vile Sára u Bulovky

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaKrejčího, Praha - Libeň
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná47 m²
Plocha podlahová47 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Datum nastěhování30. červen 2019
Rok výstavby2004
ZařízenýČástečně
Výtahano
Balkónano (2 m²)
Sklepano (9 m²)
Úsporná C
82 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky035-101-325407
Kontaktovat makléře
Ing. David Votápek
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 221
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-david-votapek
IČ: 28951654

"V oblasti realit podnikám od roku 2004, kdy jsem se začal věnovat developmentu rezidenčních nemovitostí v Praze. Dlouhá léta jsem pracoval v oblasti obchodu s finančními službami u nadnárodních společností. 11 let jsme působil v Citibank v České republice, kde jsem převážnou část své kariéry vedl oddělení správy cenných papírů a vztahy ze zahraničními finančními institucemi, a pak taktéž na Slovensku, kde jsem řídil síť obchodníků nabízejících spotřebitelské úvěry. Poslední roky zaměstnanecké kariéry jsem řídil divizi prodeje v tehdy největší leasingové společnosti CAC Leasing nyní vystupující pod jménem UniCredit Leasing.

Logickým vyústěním mého přesvědčení o perspektivě realitního trhu bylo založení realitní kanceláře CENTURY 21 Tandem pokračující aktivita v oblasti rezidenčních developerských projektů."

Kontaktovat makléře
bg