Prodej novostavby bytu 2+kk + parking + sklep, 50 m² , Praha - Libeň

V zahradách 1686/28, Praha - Libeň

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Smíšená
  • Nevybavený
  • Parkovací stání
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji novostavbu bytu 2+kk s garážovým parkovacím stáním a sklepem (2,3 m2). Byt o rozloze 48 m2 je umístěn v 1. nadzemním podlaží domu s výtahem. Výhodou bytu je výška stropu 3,3 m, kde je možné vybudovat patro na spaní nebo jiným způsobem využít výšku stropu. Byty v domě mají výhradně podlahové vytápění a jejich provoz je nízkoenergetický. Okna jsou opatřené venkovními zatahovacími žaluziemi a opatřená zámkem, interiérové dveře jsou bezfalcové, vstupní dveře bezpečnostní. Byt je k prodeji bez kuchyňské linky pouze příprava pro odpady a napojení, jinak je vše dokončeno včetně podlah a koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Byt se nachází v právě dokončeném projektu s velmi dobrou dopravní dostupností, v klidném zákoutí pražské Libně nedaleko přírodní památky Prosecké skály. V lokalitě je plná občanská vybavenost s obchody, restauracemi, školou i zastávkami městské hromadné dopravy. Doporučujeme prohlídku.

Prodej novostavby bytu  2+kk + parking + sklep,  50 m² , Praha - Libeň

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieByty 2+kk
LokalitaV zahradách 1686/28, Praha - Libeň
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná48 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Sklepano (2 m²)
Velmi úsporná B
76 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky125-11-105
Kontaktovat makléře
Ing. Lucie Bilá
CENTURY 21 General
+420 604 271 207
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-lucie-bila
IČ: 02797976

"Pro realitního makléře není nic lepší než uzavřený obchodní případ, na konci kterého jsou spokojení jak prodávající tak kupující, ale tím to nekončí... Nejpodstatnější jsou pozitivní reference klientů a doporučení realitního makléře svým kamarádům a známým.
Tohle je moje cesta, tímto se řídím již delší čas a nyní výhradně prodávám jen na doporučení svých klientů. To samé se snažím docílit i u našich makléřů. Aby svou práci odvedli na 100%, aby byli profesionální, zodpovědní, samostatní, vytrvalí a snažili se klientům naslouchat, až pak mohou očekávat pozitivní reakce klientů a jejich doporučení.
Abychom byli nenahraditelnými, musíme být odlišní. (C. Ch.)
Doufám, že budeme pro Vás nenahraditelnými a přesvědčíme Vás naší odlišností od jiných makléřů naší profesionalitou, trpělivostí, vytrvalostí, zodpověností, samostatností a uměním naslouchat!
V realitách se věnuji zejména rezidenčním nemovitostem a developerským projektům."

Kontaktovat makléře
bgIng. Lucie Bilá