Prodej bytu 2+kk, 36 m2 v Praze 2, Nové Město

Tyršova 1832/7, Praha - Nové Město

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Výtah
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji nově postavený byt 2+kk, 36m2 v nově zrekonstruovaném činžovním domě (nový výtah, nové interiéry, nová fasáda domu). Byt se nachází ve 4. patře, situovaný je do klidného vnitro bloku. Byt je prázdný, obývací pokoj je vybavený designovou kuchyňskou linkou vyrobenou na míru (lednice, vestavěná myčka na nádobí), pračka. Realizace ve vysokém standardu (Hansgrohe, Villeroy & Boch). Byt disponuje dvěma toaletami. Koupelna je vybavená sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou.

Nabízený byt se nachází v projekt Maison 1832 Lofts jen pár kroků od historického centra Prahy. Díky své poloze budete mít vše doslova na dosah ruky. Na nejnovější představení do Divadla na Vinohradech dojdete za pár minut. Farmářské trhy můžete navštívit na Tylově náměstí či náměstí Míru. Krásná nová budova Národního muzea je jen 10 minut chůze. Pokud zatoužíte po romantické procházce, je vám k dispozici Vyšehrad s nádhernými výhledy na Vltavu, ale i Park Folimanka, Havlíčkovy sady a další. V okolí najdete vždy dostatek restaurací, kaváren, obchodů, klubů a plno dalších možností, jak si užít městský život naplno. V docházkové vzdálenosti tramvaj i metro na I. P. Pavlova (metro C) a Náměstí Míru (metro A).

Všechny byty v domě jsou bez parkovacích míst a díky tomu jsou kolaudované jako ateliery, tzn., že zde můžete mít sídlo firmy. Trvalý pobyt a rezidenturu na parkování na Praze 2 ale není možné.

Možnost převodu hypotéky, sazba 1.89 % (splátka 16 746 CZK).

V případě zájmu o prohlídku či bližší informace, kontaktujte makléře.

Prodej bytu 2+kk, 36 m2  v Praze 2, Nové Město

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaTyršova 1832/7, Praha - Nové Město
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná36 m²
Plocha podlahová36 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Datum nastěhování6. únor 2021
ZařízenýČástečně
Výtahano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
89 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-11-005
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder