Nabízíme k prodeji 2+kk v OV po rekonstrukci, Makovského, Praha 6

Makovského 1177/1, Praha - Řepy

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

PRODÁNO!!!!
Jednotka o výměře 42 m2 se nachází v 10. patře (celkově dům má 12 pater) a v září 2020 prošla kompletní rekonstrukcí, včetně elektrických rozvodů. Dispozici jednotky tvoří vstupní chodbička, ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. Z oken je díky vyšší poloze bytu krásný výhled na Prahu.

Jednotka se nachází v multifunkčním domě, jehož součástí je i fitness centrum. Rezidenční část domu je přístupná pouze na elektronické čipy a bezpečnost společných prostor zajišťuje kamerový systém. Dům má svého správce, který zajišťuje bezproblémový chod nemovitosti. V přízemí domu je kolárna a ke každé jednotce v domě náleží sklepní kóje, které se nachází v suterénu. V příštím roce bude dokončena renovace fasády domu. Parkování je bezproblémové a v budoucnu se počítá s instalací závor.

Jednotka se nachází v Praze – Řepích, kde je skvělá dostupnost k metru všemi směry. Zastávka MHD Slánská vás autobusem dopraví ke stanici metra Nemocnice Motol (trasa A) nebo Stodůlky (trasa B) do 10 minut. V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost. V pěší vzdálenosti naleznete obchody, zdravotní středisko, poštu, banku, školy a MŠ. V blízkosti naleznete nově otevřené sportovní centrum s krytým bazénem, nemocnici Motol, letiště Václava Havla a obchodní centra Zličín, IKEA, Hornbach apod.

Ke koupit jednotky lze využít hypoteční úvěr a přihlásit se k trvalému pobytu. K vlastnictví jednotky patří spoluvlastnický podíl na společných částech budovy a pozemcích. Koupě je vhodná jako „startovací bydlení“ či jako investice k pronájmu. Měsíční platby za služby činí cca 3 500 Kč dle přihlášených osob.

Nabízíme k prodeji 2+kk v OV po rekonstrukci, Makovského, Praha 6

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 2+kk
LokalitaMakovského 1177/1, Praha - Řepy
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná42 m²
Počet podlaží12
Podlaží umístění10. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Umístění objektuSídliště
Výtahano
Sklepano
DopravaSilnice, MHD, Autobus
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky142-01-082
Kontaktovat makléře
Marek Čihák
CENTURY 21 Harmony
+420 601 169 060
[email protected]
www.century21.cz/makler-marek-cihak-5480
IČ: 61081019

www.marekcihak.cz / Rád pracuji s lidmi a mým hlavním cílem je realizovat prodeje a pronájmy nemovitostí tak, aby klienti byli spokojeni a mohli se na mě opět v budoucnu s důvěrou kdykoliv obrátit. Jsem připraven za Vás řešit starosti s prodejem nemovitosti - komplexně, čestně, profesionálně a s maximálním nasazením. Obchodní praxi mám od roku 1994 a realitně-finanční od roku 2013. Moje realita je přes 200 prodaných nemovitostí a především přes 500 spokojených klientů :-). Při prezentaci nemovitosti využívám nejmodernější marketingové a technologické nástroje. Těším se na spolupráci i s Vámi a především na společné zážitky. " JSEM ŽIDLE VAŠEHO DOMOVA, O KTEROU SE MŮŽETE S DŮVĚROU OPŘÍT ".

Kontaktovat makléře
bgMarek Čihák