Prodej bytu po rekonstrukci 2+kk, 45m² - Praha - Řepy

Galandova 1234/5, Praha - Řepy

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme rekonstruovaný na západ orientovaný byt s dispozicí 2+kk (45m2) v osobním vlastnictví bez zástav či jiných právních omezení, v přízemí s bezbariérovým přístupem a se sklepem (2m2) v revitalizovaném panelovém domě (2011) v klidné ulici Galandova v Praze 6 Řepích s parkováním v blízkém okolí domu a pouze 2 min chůze od zastávky TRAM linek 9, 10, 16, 98 a 99 nebo BUS 164 a 180.

Součástí vybavení bytu je kuchyňská linka s funkčními spotřebiči - sklokeramická varná deska, horkovzdušná trouba a digestoř, vestavěná lednice s mrazákem, myčka a samostatně stojící pračka. Dále je součástí vybavení taktéž vestavěná šatní skříň a šatní stěna s věšákem a botníkem ve vstupní chodbě, šatní skříň v ložnici a televizní a nástěnná skřínka v obývací části a možno ponechat i svítidla. Zděné jádro odděluje samostatné WC od koupelny, jejíž součástí je vířivá vana, umyvadlo, nástěnná toaletní skříňka a elektrický topný žebřík. Na podlaze v pokojích je položena plovoucí podlaha a na chodbě, WC, v koupelně a kuchyňském koutě pak keramická dlažba. Stropy jsou zdobeny sádrovými ornamenty. Okna jsou plastová s vnitřními žaluziemi. TV a internet možno přes UPC.

Poplatky za služby (teplo, teplá studená voda atp.) činí 2.000 Kč. Příspěvek do fondu oprav pak 1.123 Kč.

Lokalita je s velmi dobrou dopravní dostupností MHD do centra Prahy (TRAM, BUS nebo nedaleká zastávka metra A Motol, B Zličín) nebo naopak na výjezd z Prahy jižním, západním či severním směrem.

V okolí je kompletní občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, SŠ i VŠ Ambis), sportoviště, nemocnice Motol a Na Homolce, poliklinika Řepy, supermarkety, restaurace, služby, atp. A navíc příroda na dosah pro pěší či cyklisty!

Nemovitost je vhodná i jako investice s možností následného pronájmu v zajímavé lokalitě.

Prodej bytu po rekonstrukci 2+kk, 45m² - Praha - Řepy

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+kk
LokalitaGalandova 1234/5, Praha - Řepy
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná45 m²
Plocha podlahová45 m²
Počet podlaží12
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuSídliště
ZástavbaObchodní a obytná
Rok kolaudace1989
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Výtahano
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelová televize
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
81 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky1100-11-007
Kontaktovat makléře
Ing. David Votápek
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 221
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-david-votapek
IČ: 28951654

"V oblasti realit podnikám od roku 2004, kdy jsem se začal věnovat developmentu rezidenčních nemovitostí v Praze. Dlouhá léta jsem pracoval v oblasti obchodu s finančními službami u nadnárodních společností. 11 let jsme působil v Citibank v České republice, kde jsem převážnou část své kariéry vedl oddělení správy cenných papírů a vztahy ze zahraničními finančními institucemi, a pak taktéž na Slovensku, kde jsem řídil síť obchodníků nabízejících spotřebitelské úvěry. Poslední roky zaměstnanecké kariéry jsem řídil divizi prodeje v tehdy největší leasingové společnosti CAC Leasing nyní vystupující pod jménem UniCredit Leasing.

Logickým vyústěním mého přesvědčení o perspektivě realitního trhu bylo založení realitní kanceláře CENTURY 21 Tandem pokračující aktivita v oblasti rezidenčních developerských projektů."

Kontaktovat makléře
bg