Prodej bytu 2+kk, 45 m², Černokostelecká, Praha - Strašnice

Černokostelecká 106/64, Praha - Strašnice

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Sklep
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení vám nabízím ke koupi slunný a tichý byt 2+kk o velikosti 45 m2 v Černokostelecké ulici, ke kterému náleží také cca 5 m2 velká sklepní kóje v 1. podzemním podlaží.
V rámci rekonstrukcí domu i bytu byla kompletně vyměněna elektroinstalace, rozvody vody, plynu, odpady, původní okna byla vyměněna za plastová a vstup do bytu byl osazen bezpečnostními dveřmi. Na stropech jsou podhledy s osvětlením, podlahy jsou vinylové, v koupelně je keramická dlažba. Okna obou pokojů jsou orientována na jih s výhledem do společné zahrady za domem. Díky umístění ve 4. nadzemním podlaží domu a jižní orientaci je byt krásně světlý a neproniká do něj ruch z ulice. Vytápění je centrální a velkou výhodou vlastnictví této bytové jednotky jsou velmi nízké náklady na provoz. Společenství vlastníků jednotek hospodaří s výrazným přebytkem.
Dopravní dostupnost místa je vynikající. Přímo před domem je tramvajová i autobusová zastávka Limuzská. Stanice metra Skalka je vzdálená 6 min, metro Strašnická 8 min. Samozřejmostí je kompletní občanská vybavenost lokality. V blízkém okolí jsou školy, školky, poliklinika, restaurace, bary, obchody a supermarkety. Procházka do Malešického parku trvá 15 min. V případě jakýchkoliv dotazů nebo pro sjednání prohlídky bytu pište, volejte!

Prodej bytu 2+kk, 45 m², Černokostelecká, Praha - Strašnice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+kk
LokalitaČernokostelecká 106/64, Praha - Strašnice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná45 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
ZařízenýČástečně
Výtahne
Sklepano (5 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky02131087
Kontaktovat makléře