Prodej, Byty 2+kk/B,GS, 45m² - Praha - Uhříněves

Václava Trojana 1484/2, Praha - Uhříněves

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Garáž
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Prodej vybaveného bytu 2+kk s balkónem, vlastním garážovým stáním a sklepem v novostavbě bytového domu v Uhříněvsi.
Nemovitost je umístěna ve 4. nadzemním podlaží šestipodlažního domu postaveného v roce 2018. Vnitřní plochu bytové jednotky o rozloze 40 m2 + balkon 5 m2. Z centrálně umístěné chodby bytu se vstupuje do jednotlivých obytných místností, do koupelny se společnou toaletou. Na balkón je možné vstoupit z hlavní obytné místnosti. Západní orientace terasy zajišťuje oslunění bytu právě v době odpočinku po náročném pracovním dni a zároveň do klidné části vnitrobloku domu.
Všechny doplňky bytu, svítidla, nábytkové vybavení i elektrospotřebiče, byly majiteli vybírány s důrazem na funkčnost a minimalistický styl. Jen namátkou zmíníme kompletně vybavenou moderní kuchyňskou linku, ve které je zabudována sklokeramická elektrická deska, kvalitní horkovzdušná trouba, myčka nádobí, odsavač par a kombinovaná lednice.
Obývacímu pokoji dominuje sedací souprava s bočním vstupem do ložnice (jež lze jednoduchým způsobem odstranit a zvětšit tak obývací pokoj. Ložnice je dovybavena šatní skříní, palandou a pracovním stolem. V koupelně s kvalitními obklady a keramickou podlahou je vana se společnou toaletou a pračkou. Na podlaze bytu je položena laminátová plovoucí podlaha v odstínu přímořské borovice.
K bytové jednotce náleží kromě garážového stání také vlastní sklep o velikosti 2 m2. Měsíční poplatky činí 2.652,-Kč + elektřina a internet.
Uhříněves je ideálním místem pro rodinu, která hledá klidné místo k bydlení s kvalitní a rychlou dostupností do centra Prahy do 20 minut. Právě tuto podmínku nabízená nemovitost splňuje. Po třech minutách chůze z bytu dojdete do krásné Obory v Uhříněvsi, sportovce bude zajímat krytá tenisová hala, k nákupům můžete využít nedalekou Billu nebo Penny Market, obchůdky, restaurace a kavárny. Zaujala vás naše nabídka? Zavolejte si o termín osobní prohlídky.

Prodej, Byty 2+kk/B,GS, 45m² - Praha - Uhříněves

Popis nemovitosti

Cenaprodáno cena k jednání
KategorieByty 2+kk
LokalitaVáclava Trojana 1484/2, Praha - Uhříněves
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná45 m²
Plocha podlahová44 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahano
Balkónano (5 m²)
Sklepano (3 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceSatelit
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Velmi úsporná B
89 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-11-141
Kontaktovat makléře