Prodej zrekonstruovaného bytu 2+kk, 36 m² - Praha, Vršovice

Sámova 945/22, Praha - Vršovice

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Parkovací stání
  • Výtah
prodáno

zálohy na služby 3000,- Kč + elektřina, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Jste vyznavači městského životního stylu a hledáte moderní bydlení nedaleko centra metropole? Potom si dovoluji právě vám nabídnout kompletně zrekonstruovanou bytovou jednotku v nízkém činžovním domě v Sámově ulici, v pražských Vršovicích.
Jedná se o nadstandardní nemovitost o dispozici 2+kk, celkové podlahové ploše 36 m2, byt je umístěný ve 3. patře domu a směrován na Jih.
Dispoziční řešení nabízí velkou předsíň (ve které je možné vybudovat dostatek úložných prostor), koupelnu se sprchovým koutem a umyvadlem, samostatné WC, kuchyň s kuchyňskou linkou a místem pro jídelní stůl a menším výklenkem, který skvěle poslouží např. pro zabudování vašeho pracovního stolu. Dále pak prosvětlený obytný prostor, ve kterém je možné zařídit obývací pokoj s elegantně oddělenou klidovou zónou či prostorem pro spaní.
Při navrhování designu této bytové jednotky byly použity pouze luxusní materiály. Byt se nabízí jako nevybavený – zahrnuje však zcela novou moderní kuchyňskou linku se spotřebiči, koupelnu s umyvadlem a sprchovým koutem, a samostatné WC. Fotografie vizualizace jsou přiloženy pro bližší představu možné podoby interiéru. Rekonstrukce bude mimo jiné zahrnovat nové rozvody elektřiny a vody, nové příčky a plovoucí podlahu. Plánovány termín dokončení rekonstrukce je v lednu 2023.
Začátkem příštího roku se plánuje obsáhla rekonstrukce střechy.
Parkování je bezproblémové přímo u domu. Populární lokalita pražských Vršovic poskytuje kompletní občanskou vybavenost - samozřejmostí jsou školky, školy, restaurace, obchody, služby, nemocnice, dětská hřiště, lékaři, divadlo, fotbalový stadion, plavecký stadion, tenisové kurty, skate park, čerpací stanice atd. Dostatek zeleně a prostoru pro procházky a sportovní venkovní aktivity nabízejí nedaleké Havlíčkovy sady (Grébovka) a Heroldovy sady.
Koupi této nadstandardní nemovitost, kterou ocení především nároční klienti, mohu vřele doporučit. Svým majitelům poskytne vše potřebné pro bezproblémové bydlení
a ideální život ve městě. V případě zájmu o více informací a termín prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na setkání s vámi.

Prodej zrekonstruovaného bytu 2+kk,  36 m² - Praha, Vršovice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno zálohy na služby 3000,- Kč + elektřina, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieByty 2+kk
LokalitaSámova 945/22, Praha - Vršovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná36 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky144211047
Kontaktovat makléře