Světlý byt 2+kk/S, Lucemburská, Praha 3, v těsné blízkosti metra Flora

Lucemburská, Praha - Žižkov

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Světlý byt 2+kk/S (46,8 m2 + S/1,5m2) s typickým charakterem činžovního cihlového domu z roku kolem 1938 v klidné ulici na rozhraní Vinohrad a katastrálního území Žižkova jen 5 minut od metra "A" Flora. Byt se nachází v 5. patře cihlového domu s výtahem, tento rok probíhá výměny střechy. Je zavedena optická síť pro vysokorychlostní internet až 1 Gb/s, od společnosti CETIN.


Přednosti bytu:
- V roce 2015 proběhla kompletní rekonstrukce bytu (rozvody vody, rozvody elektřiny, má nová dřevěná okna, plovoucí podlaha v obývacích místnostech atd.;
- Obývací pokoj s kuchyní směřuje do klidného vnitrobloku na sever, v koupelně je vana;
- Možnost využívání balkonu (3 m2) umístěného na chodbě před bytem;
- Měsíční poplatky pro 2 osoby ve výši cca 2.300 Kč z toho fond oprav činí 1.027 Kč.


Vinohrady jsou typické pro svou pohodovou atmosféru s kavárnami, hospůdkami a restauracemi různé kuchyně (České, Francouzské, Italské, Mexické a další).

V okolí se nachází veškeré sociální zázemí, banky, lékaři, školy, školky. Nákupní centrum Atrium Flora je vzdáleno jen 3 minuty pěší chůzí, či Náměstí Jiřího z Poděbrad 7 minut pěší chůzí. V centru Prahy můžete být za 6-7 minut metrem.

Doporučujeme Vám tento byt ve vyhledávané lokalitě v blízkosti užšího centra jak pro vlastní bydlení, tak pro investici. Pro více informací volejte makléři +420 725 293 228.

Světlý byt 2+kk/S, Lucemburská, Praha 3, v těsné blízkosti metra Flora

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 2+kk
LokalitaLucemburská, Praha - Žižkov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná48 m²
Plocha podlahová46 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuRohový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1940
ZařízenýČástečně
Výtahano
Balkónano (3 m²)
Sklepano (2 m²)
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
Elektřina400V
TopeníLokální elektrické
Úsporná C
365 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky1100-11-045
Kontaktovat makléře
Hana Yates, BBA
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 228
[email protected]
www.century21.cz/makler-hana-yates-bba
IČ: 28951654

"Práci realitní makléřky se věnuji od roku 2015, za tuto dobu jsem realizovala desítky realitních transakcí, kde jsem si potvrdila moje více než patnáctileté zkušenosti u mezinárodních společností, že se zákaznickým a pozitivním přístupem jde vše snadněji a rychleji. Prodávám byty, domy, zařizuji pronájmy, vyhledávám nemovitosti na základě přesné poptávky v dané lokalitě. Zařídím všechno to „nepříjemné“, co prodávajícího či kupujícího zatěžuje nejvíce. Papírování, prohlídky, hlídání termínů a v neposlední řadě právní pomoc, převody na katastru nemovitostí, převody energií. Pro spokojenost svých zákazníků dělám maximum. Neustále pracuji na tom, aby moje služby byly stoprocentní. Pomohu vám uskutečnit vaše sny, vyřídit Váš realitní obchod tak, aby to byla pro vás co nejpříjemnější zkušenost. Dlouhodobě žiji v Praze a znám ji dobře. Mluvím česky a anglicky.

Reference mé první klientky: "" Hana Yates is my Real Estate Agent in Prague and Hana is clearly dedicated to her job, and most of all she is very client oriented. Hana listen to the client expectations and wishes. She is well organized and provides regular feedbacks from the viewing of the apartment. Provides suggestions on how to present the apartment and, she understands the “mood” of the market. I am very pleased with Hana’s support and dedication to get the job done."

Kontaktovat makléře
bgHana Yates, BBA