Prodej bytu 2+kk, 49m2, Valašské Meziříčí, ul.Křižná.

Křižná, Valašské Meziříčí

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Parkovací stání
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Naše realitní kancelář Century 21 Váš Realitní Partner Vám zprostředkuje prodej bytu v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk ve 3. NP, který má velikost 49 m2 a nachází se na ulici Křižná ve Valašském Meziříčí.

Jedná se o ukázku jednoho z bytů, které jsou součástí zcela nového projektu Křižná2020. Tento projekt nabízí celkem 8 bezbariérových bytů nacházejících se ve 2. až 4. nadzemním podlaží moderního domu provedeného ve standardu energetické třídy náročnosti budovy A. Byty dispozic 2+kk (velikost 41 m2 – 58 m2) jsou provedeny ve vysokém standardu, všechny jsou vybaveny rekuperační i klimatizační jednotkou; sklepní kójí, okny s venkovním stíněním. Dům je vybaven osobním výtahem.

Všechny nabízené byty budou bez kuchyně, avšak připraveny k její okamžité instalaci. Budoucí majitelé si tak mohou vybrat kuchyň přesně dle svých představ.
Předpokládané náklady na vytápění budou velmi nízké (cca 380,- Kč/měs.).

Křižná2020 představuje lukrativní projekt pro bydlení s vysokým standardem ve velmi žádané lokalitě centra města Valašské Meziříčí. Samozřejmostí je veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti.

Ke každému bytu bude možnost pronajmout si parkovací stání. Ihned u domu se nachází také veřejné parkoviště s dostatkem parkovacích míst. Pokud byste využili raději hromadnou dopravu, cca 300 m od domu se nachází autobusové nádraží a cca 900 m vlakové nádraží. Cyklisté, běžci, jezdci na in-line bruslích určitě přivítají blízkost cyklostezky (100 m), která se táhne podél řeky Bečvy v obou směrech – jak na Rožnov pod Radhoštěm, tak na Hranice.
V současné době je budova rozestavěná. Kolaudace je plánovaná na podzim 2022, nicméně již nyní je možnost koupě jednotlivých bytů.

Majitel si vyhrazuje právo prodat byt nejvyšší nabídce.

Všechny bližší informace vč. popisu lokality, cen, půdorysů jednotlivých bytů, aj. se dozvíte na webu www.krizna2020.cz

Financování Vám zajistíme vlastním partnerem bez poplatku. V případě zájmu kontaktujte realitního makléře, který si s Vámi sjedná individuální schůzku, kde Vás s celým projektem osobně seznámí.

Prodej bytu 2+kk, 49m2,  Valašské Meziříčí, ul.Křižná.

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+kk
LokalitaKřižná, Valašské Meziříčí
OkresVsetín
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná49 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
ParkováníAno
Výtahano
Balkónano
Sklepano
Mimořádně úsporná A
76 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky133-11-032
Kontaktovat makléře
Ing. Adéla Vymětalíková
CENTURY 21 3D Reality
+420 603 885 715
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-adela-vymetalikova
IČ: 68172630

Vystudovala jsem obor finance na Vysoké škole ekonomické v Praze. Během studií jsem dva roky strávila v zahraničí (Austrálie, Německo). Posledních více než 15 let se věnuji obchodu, financím a od roku 2011 též realitám pod hlavičkou Century21. Specializuji se na spolupráci s podnikateli na prodeji / pronájmu jejich komerčních a rezidenčních nemovitostí. Zajistím financování koupě a pojištění nemovitosti. Hovořím česky, anglicky a pasivně rusky a německy. Práce je mým koníčkem. Vyzkoušejte mé služby.

Kontaktovat makléře
bgIng. Adéla Vymětalíková