Prodej bytu 2+KK, 52 m2

U Stadionu, Velká Bíteš

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Projekt
  • Cihlová
prodáno

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízím prodej bytu v projektu BYTY Velká Bíteš.

Nedaleko centra a přesto v klidné části města roste další etapa výstavby úspěšného developerského projektu BYTY Velká Bíteš, který poskytne kvalitní, pohodlné a slunné bydlení v této krásné lokalitě.

Více informací lze získat na stránkách projektu BYTY Velká Bíteš.

Bytový dům je navržen jako pětipodlažní s výtahem, kdy podzemní podlaží bude sloužit pro parkování. Dům je vkusně zasazený do terénu a poslední patra zaručují krásný výhled do okolní krajiny.

Celkem vzniká 23 bytů o dispozicích 1+kk až 3+kk. Uvedený byt 3B se nachází ve 1.NP, kdy podlahová plocha činí 52 m2. Přesná dispozice bytu, podlaží a jednotlivé výměry pokojů a balkonů jsou znázorněny v přiložené kartě bytu.

Standardy projektu byly pečlivě vybírány ve spolupráci s interiérovými designery, aby byty byly nadstandardní a svým pojetím nadčasové.

Součástí standardního vybavení každého bytu jsou laminátové podlahy EGGER, obklady a dlažby v koupelně a na toaletě vč. sanity (sprchové kouty s odtokovým žlábkem, WC, umyvadlo, baterie, zrcadlo s LED podsvícením), interiérové dveře, bezpečnostní vstupní dveře a okna s trojskly. Vytápění je řešeno teplovodním podlahovým topením. Rozvody pro instalaci kuchyňské linky samozřejmostí.

K bytu je možnost dokoupit kryté parkovací stání, které se nachází v 1PP domu a také sklepní kóje.

K bytům náleží prostorné balkony, ze kterých si můžete vychutnat atraktivní výhled na přilehlou zeleň a centrum města, které máte „jako na dlani“.

Velká Bíteš leží v okrese Žďár nad Sázavou, ve východní části Českomoravské vrchoviny, přibližně 30 km od Brna, a to s výbornou polohou přímo u dálnice D1. Díky své poloze je výborná dostupnost do Brna také autobusem.

Město samotné a jeho okolí je hlavní centrem celého Bítešska, kdy je lehce zapamatovatelné svou pohostinností, historií a pravou krojovanou Vysočinou.

Budu se moc těšit na vaše zavolání a osobní schůzku!

Prodej bytu 2+KK, 52 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+kk
LokalitaU Stadionu, Velká Bíteš
OkresŽďár nad Sázavou
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná52 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuProjekt
BudovaCihlová
Velmi úsporná B
95 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky154-11-081
Kontaktovat makléře
Josef Chovanec
CENTURY 21 Vaše Reality
+420 722 007 090
[email protected]
www.century21.cz/makler-josef-chovanec
IČ: 88760359

Naplňuje mě práce s realitami a jsem rád svědkem konstruktivních jednání a následně úspěšných obchodních dohod zúčastněných stran.

V sektoru stavební výroby u regionálního developera jsem působil devět let.

Když jsem se rozhodoval, kam bude můj život směřovat dál, věděl jsem, že chci v prostředí nemovitostí zůstat.

Baví mě dělat věci jinak, s nápadem a zapálením, a přesně takových dojmů jsem nabyl z první spolupráce se znojemskou pobočkou realitní kanceláře Century 21 Vaše Reality.

Rád se stanu Vaším partnerem ve světě nemovitostí, který bude vždy hledat optimální řešení pro Vaše realitní záměry a sny.

Kontaktovat makléře
bgJosef Chovanec