Prodej prostorného byty 3+1 v OV (88 m2) v Blansku, ulice Pekařská

Pekařská, Blansko

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Balkón
prodáno

vč. provize a právních služeb

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji velmi pěkný a prostorný byt 3+1 po rekonstrukci s balkonem v Blansku na ulici Pekařská. Byt se nachází v nejvyšším 5.patře a je velmi vkusně zrekonstruován. Kuchyně (11,66 m2) s dlažbou a spotřebiči. Vchod na balkon. Obývací pokoj (20m2), ložnice (13,5m2), dětský pokoj (13,5). Nová koupelna se sprchovým koutem. V pokojích plovoucí podlahy, dále dlažba. Nová plastová okna se žaluziemi. Prostorný balkon. Nová elektřina v kuchyni a v koupelně, podružný rozvaděč. Kondenzační kotel. Na uzavřené chodbě komora, v suterénu sklep. Dům má nové stupačky a revitalizovaný plášť.
Klidná lokalita na okraji, v blízkosti přírody. Veškerá občanská vybavenost k dispozici. Bezproblémové parkování před domem. Uvolnění bytu dle domluvy.
Blansko je město v Jihomoravském kraji. Leží v údolí řeky Svitavy, 19 km severně od Brna. Centrum má nadmořskou výšku 276 m, větší část města se rozkládá ve svahu nad levým břehem Svitavy. Blansko zaujímá rozlohu 18,29 km² a žije zde přibližně 20 tisíc obyvatel.

Prodej prostorného byty 3+1 v OV (88 m2) v Blansku, ulice Pekařská

Popis nemovitosti

Cenaprodáno vč. provize a právních služeb
KategorieByty 3+1
LokalitaPekařská, Blansko
OkresBlansko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná88 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Balkónano
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-11-045
Kontaktovat makléře
Lenka Řezníčková
CENTURY 21 All Inclusive
+420 777 629 711
[email protected]
www.century21.cz/makler-lenka-reznickova
IČ: 02635399

"Poté, co jsem vystudovala Střední knihovnickou školu, obor informace, pracuji stále s lidmi a v obchodě. Produkční v rádiu, sekretářka ve filharmonii, akciové trhy, prodej aut... Konečně jsem našla ten správný obor.
Reality. Kupodivu už tři roky mě stále baví vyhledávat lidem to správné bydlení či investici. Přicházet s nimi na to, po čem touží, co potřebují, co je pro ně to pravé. A lidem, co chtějí prodat? Samozřejmě najdu kupce s nejvyšší nabídkou, ale hlavně všechno vyřeším od A do Z. To je na mé práci ta správná zábava. Vyřešit, poradit, zrealizovat.

Specializace: Lidé a jejich nemovitosti"

Kontaktovat makléře
bgLenka Řezníčková