OV 3+1 Brno-Bystrc, ul. Foltýnova, CP: 86 m2, 7.NP/8, výtah, panel, terasa, komora, výhled

Foltýnova, Brno

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Terasa
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

REZERVOVÁNO.
Hledáte klidné rodinné bydlení v prostorném bytě blízko přírody s možností příjemného posezení na terase a krásné výhledy z bytu? Pokud ano, tato nabídka je pro Vás.
Prostorný byt 3+1 v osobním vlastnictví o CP 86 m2 s terasou se nachází v Bystrci, na ulici Foltýnova, jako krajový dům v klidném prostředí. Je situovaný v 7.NP/8, v domě s výtahem, a krásným výhledem na okolní lesy.
Rozměry bytu: Obytná plocha bytu 74,32 m2, z toho obývací pokoj 20,16 m2, ložnice 12 m2, ložnice 12 m2, kuchyně 12 m2, předsíň 12 m2, koupelna 2,7 m2, WC 1,3 m2, komora v bytě 1,9 m2. Terasa 9 m2. Sklepní kóje 1,5 m2, uzamykatelná kóje v kočárkárně 1,5 m2.
Byt je udržovaný, po částečné rekonstrukci, po prvním a jediném majiteli. Bytové jádro je v bytě původní, udržované. Nový majitel tak může v případě zájmu realizovat své představy. V celém bytě jsou plastová okna se žaluziemi, na podlahách jednotná, nová plovoucí podlaha. Nábytek je možné po dohodě s majiteli v bytě ponechat.
K bytu dále přináleží sklep a vlastní uzamykatelná kóje ve společném prostoru kočárkárny. Výhodou bytu je také společná uzamykatelná vstupní chodba pro byty pouze na patře.
Dům je po kompletní revitalizaci, s novou fasádou, zateplením, nový výtah , vstupní vchod a schránky.
Jedná se o klidné bydlení kousek od přírody, v blízkosti brněnské přehrady, v dosahu veškeré dopravní dostupnosti a občanské vybavenosti.
Doporučujeme jak k bydlení, tak i investici.

OV 3+1 Brno-Bystrc, ul. Foltýnova, CP: 86 m2, 7.NP/8, výtah, panel, terasa, komora, výhled

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 3+1
LokalitaFoltýnova, Brno
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná86 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění7. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Terasaano (9 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-11-110
Kontaktovat makléře
Ing. Dana Valešová
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-dana-valesova
IČ: 75065827

Letos to je již sedmnáctý rok, co se věnuji práci realitní makléřky.

Po dokončení vysoké školy jsem pokračovala v postgraduálním studiu a hledala práci na přivýdělek. Oslovila mě nabídka práce na pozici realitní makléřky. O nemovitosti, investice a příběhy lidí jsem se vždy zajímala, ale tehdy jsem vůbec netušila, že navážu spolupráci s realitní kanceláří - tou první a jedinou - na tak dlouho.

Práci v realitách vnímám jako pomoc klientům při prodeji jejich nemovitostí, pochopení jejich přání i jejich potřeb. Každý obchod je individuální, ať už jde o délku prodeje, maximalizace tržní ceny, zatížení nemovitosti, vyřešení dědictví, návaznosti, vyjednávání při více majitelích a dalších skutečnostech.
Proto je tak důležité si předem prodeje vše povědět.

Věřím, že s pozitivním přístupem se pracuje snáze. Vždy mě potěší, když se se svými klienty setkávám u dalších úspěšných obchodů. Těším se i na spolupráci s Vámi

Kontaktovat makléře
bgIng. Dana Valešová