OV 3+1, ul. Spodní, Bohunice, CP 77 m2, vhodný pro rodinu nebo jako investice

Spodní, Brno - Bohunice

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Balkón
  • Výtah
prodáno

+ provize RK + daň z nabytí nemovitosti

Popis a parametry nemovitosti

Prostorný byt 3+1 v osobním vlastnictví o celkové ploše 70,75 m2 + zasklená lodžie 4,7 m2 + sklep 1,8 m2, z toho pokoje 19,65 m2 + 12 m2 + 12,65 m2, nacházející se v osmém nadzemním podlaží z dvanácti podlažního panelového domu v klidné části Bohunic na ulici Spodní, 15 min MHD do centra Brna. Byt je vhodný jako bydlení pro rodinu nebo jako investice na pronájem díky blízké nemocnici a Kampusu nebo jen pro klienty hledající klidné bydlení s dobrou dostupností do centra. Byt je po rekonstrukci, nová kuchyňská linka s vestavěnou ledničkou, nové zděné jádro se sprchovým koutem, prostorné vestavěné skříně na chodbě, plovoucí podlahy, plastová okna, nové stupačky, topení ústřední s měřiči. K bytu náleží zasklená lodžie, společný úložný prostor a sklep. Dům prošel kompletní rekonstrukcí, nová střecha, nový vchod, lodžie, zateplení. Městská část Bohunice se nachází v jihozápadní části města Brna. Tvoří ji rozsáhlé sídliště, v jehož středu se nachází zbytek původní vesnice. Do Bohunic jezdí tramvaje číslo 8,10 a několik linek autobusů integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje. Dům se nachází v blízkosti veškerých služeb a obchodů. Bližší informace u realitního makléře.

OV 3+1, ul. Spodní, Bohunice, CP 77 m2, vhodný pro rodinu nebo jako investice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK + daň z nabytí nemovitosti
KategorieByty 3+1
LokalitaSpodní, Brno - Bohunice
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná77 m²
Počet podlaží12
Podlaží umístění8. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Výtahano
Balkónano (5 m²)
Elektřina230V
Úsporná C
142 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-01-095
Kontaktovat makléře
Lukáš Peterek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-lukas-peterek
IČ: 74654071

Pro získání potřebných zkušeností, jsem se na začátku své praxe, jako nezkušený nováček, musel do práce pořádně opřít. I dnes svým makléřům říkám, že stát se realitním makléřem je, jako byste si otevřeli na rohu prodejnu kol, ale na kole nikdy nejezdili. Je třeba si osvojit obchodní a komunikační dovednosti, právní znalosti, ale nejvíce mě i přesto naučila praxe. Vložené úsilí se mi, ale začalo vracet už v začátku, v podobě spokojených klientů, a tak to trvá až do dneška.

Jsem rád, že za posledních devět let, co se na realitním trhu pohybuji, mohu konstatovat, že se hodně věcí změnilo k lepšímu, ale také vím, že nás ještě spoustu práce čeká. Jako velmi pozitivní vnímám, velký posun v komunikaci s Vámi jako samotnými klienty. V mých očích je realitní makléř nejen profesionální obchodník s nemovitostmi, ale i člověk, který chápe Vaše potřeby a přání a snaží se nalézt pro ně adekvátní řešení.

Moji klienti mě naučili, jak je třeba se o ně starat a věnovat jim stejnou péči jako svým přátelům. Rád vidím, když je klient s mojí práci spokojený a doporučuje mě dále svým přátelům, známým a sousedům. A to mě v realitách doposud drželo a věřím, že ještě spoustu let držet bude.


Více o mě a mé práci naleznete na www.lukaspeterek.cz"

Kontaktovat makléře
bgLukáš Peterek