Prodej slunného bytu 3+1 82m²

Fleischnerova, Brno - Bystrc

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Panelová
  • Nevybavený
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Představuji vám ke koupi byt 3+1 s výměrou 82m², tedy dispozičně ideální pro rodinu. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží, do kterého se dostanete nově vybudovaným výtahem. Aktuálně je v původním stavu, což přináší možnost vybudovat si bydlení přesně podle vašich představ. Zda-li zvolíte minimalistický styl či venkovský, nebo jestli zvolíte retro je jen na vás. Další výhodou je i to, že si můžete změnit příčky přesně tak, jak vám vyhovují. Například mezi obývacím pokojem a ložnicí je díky posunutí příček možnost vybudování útulné šatny. V galerii naleznete aktuální půdorys bytu včetně rozměrů pokojů, ale také půdorys, jak by třeba mohlo právě vaše bydlení vypadat.
Pokud máte rádi výhledy do přírody, jistě využijete lodžii, která je situovaná na západ, tudíž můžete pozorovat místní lesy a západ slunce.
Byt se nachází v krásné a klidné brněnské části Bystrc. Bystrc se nachází 11km od centra města. Cesta autem trvá 15 minut, pokud upřednostňujete MHD, tramvají č.10 se dostanete na hlavní nádraží za 30 min ze zastávky Ečerova. Další velkou výhodou je i to, že naproti bytového domu se nachází gymnázium Brno - Bystrc a ZŠ Vejrostova, tudíž vaše děti nebudou muset do školy jezdit příliš daleko.
Zalesněné okolí Bystrce nabádá ke krásným volnočasovým vycházkám, například na Brněnskou přehradu. V okolí se dále nachází hrad Veveří, zoologická zahrada, Žebětínský rybník, nebo rozhledna Chvalovka.
Neváhejte, zavolejte ještě dnes a domluvte si prohlídku. Přijďte se podívat na nemovitost, která se může stát právě Vaším vysněným bydlením.
Pokud ještě nevíte, jakým způsobem budete nemovitost financovat, rádi vám pomůžeme.

Prodej slunného bytu 3+1 82m²

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+1
LokalitaFleischnerova, Brno - Bystrc
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná78 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaPanelová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Výtahano
Lodžieano (4 m²)
Sklepano (2 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14421456
Kontaktovat makléře