Světlý prostorný byt, 3+1, Kuřim

Kuřim

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

+ provize RK, neplatíte daň z nabytí

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji pěkný byt se zvětšenou zasklenou lodžií o dispozici 3+1 a výměře 75m2, na ulici Na Loučkách v obci Kuřim. Jednotka se nachází ve 4. patře panelového domu s novým výtahem. V roce 2013/2014 byla provedena rekonstrukce bytu včetně zděného jádra. V bytě jsou posuvné dveře, které Vám řeší lepší úsporu místa -(toaleta, koupelna a velká šatna), dále pak prostorná kuchyň. K bytu náleží sklep. Měsíční náklady pro 4 osoby 4.890,- Kč včetně inkasa a fondu oprav 1.490,-. Celý dům je po revitalizaci z roku 2008. Bydlení v této lokalitě je moc příjemné a klidné. Bezproblémové parkovaní, u domu jsou hned dvě parkoviště. Byt je momentálně v družstevním vlastnictví se splacenou anuitou s okamžitým převodem do OV. Lze financovat hypotečním úvěrem. Neplatíte daň z nabytí nemovitosti.
Obec disponuje veškerou občanskou vybaveností - školy, školky, restaurace, dětská hřiště, pošta, obchody Lidl, Penny a Albert v těsné blízkosti domu, aquapark s několika bazény a tobogánem, wellness. Doprava do Brna - autobusem nebo vlakem, každých 15 minut, autem pak za 12 minut po rychlostní komunikaci R43.
Poblíž komunikace z Kuřimi do Brna-Bystrce se hned za Kuřimí nachází nádherné golfové hřiště Kaskáda s občerstvením, ubytovacími a rehabilitačními prostory.
Krásná příroda v okolí.

Doporučuji prohlídku. Neplatíte daň z nabytí nemovitosti.

Světlý prostorný byt, 3+1, Kuřim

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK, neplatíte daň z nabytí
KategorieByty 3+1
LokalitaKuřim
OkresBrno-venkov
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná75 m²
Plocha podlahová75 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Výtahano
Balkónano (4 m²)
Sklepano (3 m²)
Nehospodárná E
1 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-101-306004
Kontaktovat makléře
Jana Kovářová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 739 311 106
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-kovarova
IČ: 74400053

Je mi ctí a radostí pracovat pro takovou realitní společnost jakou je Century21. Realitní činnost je jakýmsi druhem výtvarného umění a vyžaduje velké množství tvrdé práce, empatie, zkušeností, spolupráce a solidárnosti. Veškerá přání a požadavky mých klientů musejí zapadat do konečného obrazu, který bude vyjadřovat spokojenost a uskutečnění vašich movitých snů. Stanovme si cíle, volme priority, určujme a udržujme standardy.

Kontaktovat makléře
bgJana Kovářová