Prodej bytu 3+1, 77m² - Kvasice

Cukrovar 273, Kvasice

Prodej, Byty 3+1 Rezervováno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Parkovací stání
rezervováno

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji byt 3+1 (70m2) v klidné části města Kvasice, nedaleko měst Kroměříž a Otrokovice. Je umístěn ve 2. NP a právě zde byla dokončena zdařilá rekonstrukce, která zahrnovala nové rozvody vody, novou plovoucí podlahu, dlažbu, kuchyňskou linku s vestavnými spotřebiči, koupelnu s vanou. V bytě je k dispozici prostorná šatna/komora (5,5m) a také komora na chodbě (3m2). Vytápění a ohřev vody zajištěno vlastním plynovým kotlem. Jednu z místností lze využít jako menší pokoj nebo pracovnu. Nábytek na fotkách je použit pouze jako vizualizace. Nachází se v domě pouze s pěti bytovými jednotkami. Parkování možné na pozemku před domem. Uvedením energetické třídy G plníme zákonnou povinnost - energetický štítek nedodán.

Prodej bytu 3+1, 77m² - Kvasice

Popis nemovitosti

Cenarezervováno
KategorieByty 3+1
LokalitaCukrovar 273, Kvasice
OkresKroměříž
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná77 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
ParkováníAno
VodaDálkový vodovod
Elektřina120V
PlynPlynovod
OdpadJímka
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky04721265
Kontaktovat makléře
Bc. David Kalousek
CENTURY 21 Style Happy
+420 725 293 969
[email protected]
www.century21.cz/makler-bc-david-kalousek
IČ: 07797575

Realitní transakce je velmi významným krokem v životě každého z nás. A jelikož se při ní nakládá s majetky v milionových částkách, tak je důležité tuhle událost nepodcenit.

Jako aktivní sportovec jsem zvyklý vytrvale, usilovně pracovat a makat na 100 %. Tyto vlastnosti převádím i do svých realitních případů. Pokud dostanu důvěru klienta se zájmem o prodej, koupi či pronájem nemovitosti, může si být jistý, že do toho dám stoprocentní úsilí. Přesvědčte se, že realitní služby jdou dělat spolehlivě, moderně a efektivně.

Kontaktovat makléře
bgBc. David Kalousek