Prodej, Byty 3+1, 85m² - Marbella, Andalusia

Marbella, Andalusia, Španělsko

Prodej, Byty 3+1
  • U majitele
  • Stav: Ve výstavbě
  • Smíšená
262 000 EUR

bez DPH, bez poplatků, včetně provize, bez právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Soukromá „uzavřená komunita“ skládající se z celkem 58 apartmánů se 2 nebo 3 ložnicemi, rozmístěných ve 4 budovách nabízejících přízemní rezidence se soukromými zahradami, apartmány v prvním patře s výhledem na moře, exkluzivní 3ložnicové podkrovní byty s působivými terasami s výjimečným bezplatným výhled na Středozemní moře. Projekt má výbornou polohu u pláže a pouhých 15 minut jízdy od Estepony.

Apartmány jsou orientovány na jih a všechny mají prostorné terasy, aby bylo co nejlépe využito přirozeného světla a nádherný výhled na moře.

Projekt má velké, upravené plochy pro rodiny a krásně navržený společný bazén. Ke každému bytu je venkovní parkovací stání pod pergolou pro zajištění stínu.

Projekt nabízí byty navržené tak, aby poskytovaly maximální komfort, s výběrem vysoce kvalitních materiálů prestižních značek a pečlivě promyšleným designem. Všechny byty mají klimatizační systémy, které se přizpůsobují teplotě během chladnějších i teplejších měsíců a mají optimální zvukovou izolaci mezi domy a exteriérem.

Tyto domy, postavené v souladu s ustanoveními nového stavebního technického zákoníku (CTE), jsou v popředí trhu a poskytují nejvyšší úroveň energetické účinnosti.

Stavební práce pokračují a dodání se očekává v březnu 2024.

Jako milovníci golfu si budete moci užít slavný komplex Finca Cortesín, vzdálený necelých 10 minut jízdy autem, a mimo jiné také golfová hřiště Casares, Estepona a La Duquesa.

DPH ve Španělsku činí 10 %, notář a evidence majetku dohromady tvoří zhruba 2,5 %. Pokud klient potřebuje právníka, účtuje si 1 % z prodejní ceny. Celkově tedy kupující kalkuluje s čistou cenou + 13,5 % včetně všeho.

Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte.

V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1000 zahraničních nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme.

Prodej, Byty 3+1,  85m² - Marbella, Andalusia

Popis nemovitosti

Cena262 000 EUR bez DPH, bez poplatků, včetně provize, bez právního servisu
KategorieByty 3+1
LokalitaMarbella, Andalusia, Španělsko
VlastnictvíU majitele
Převod do OV
Plocha užitná85 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVe výstavbě
BudovaSmíšená
Rok výstavby2024
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky31050
Kontaktovat makléře