Prodej bytu 3+1 v OV s garáží, k celkové rekonstrukci

Nedvědice

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Garáž
  • Sklep
prodáno

vč. provize a právních služeb, včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme prodej prostorného bytu 3+1 (75 m2) na krásném místě v městysu Nedvědice. Dům je cihlový. Obývací pokoj (18 m2), ložnice (18 m2), dětský pokoj (12,5 m2). Na podlahách parkety. Kuchyně 11,5 m2. Dlažba v kuchyni na chodbě a v koupelně. Toaleta zvlášť. Topení a ohřev teplé vody samostatným plynovým kotlem. Stoupačky nové. Orientace jihozápad. Byt samotný je určen k celkové rekonstrukci. Dva prostorné sklepy. Garáž cca 19 m2 přímo u domu. Klidná obytná čtvrť. Volný ihned. Nedvědice je městys v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji. Rozkládá se v Hornosvratecké vrchovině, v přírodním parku Svratecká hornatina, přibližně 14 kilometrů severozápadně od Tišnova. Žije zde 1335 obyvatel. Součástí městyse je kromě samotné Nedvědice také osada Pernštejn. Výborná dopravní dostupnost do Brna.

Prodej bytu 3+1 v OV s garáží,  k celkové rekonstrukci

Popis nemovitosti

Cenaprodáno vč. provize a právních služeb, včetně provize
KategorieByty 3+1
LokalitaNedvědice
OkresBrno-venkov
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná75 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuRušná část obce
ZástavbaObytná
GarážAno
Sklepano (12 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-01-459
Kontaktovat makléře
Lenka Řezníčková
CENTURY 21 All Inclusive
+420 777 629 711
[email protected]
www.century21.cz/makler-lenka-reznickova
IČ: 02635399

"Poté, co jsem vystudovala Střední knihovnickou školu, obor informace, pracuji stále s lidmi a v obchodě. Produkční v rádiu, sekretářka ve filharmonii, akciové trhy, prodej aut... Konečně jsem našla ten správný obor.
Reality. Kupodivu už tři roky mě stále baví vyhledávat lidem to správné bydlení či investici. Přicházet s nimi na to, po čem touží, co potřebují, co je pro ně to pravé. A lidem, co chtějí prodat? Samozřejmě najdu kupce s nejvyšší nabídkou, ale hlavně všechno vyřeším od A do Z. To je na mé práci ta správná zábava. Vyřešit, poradit, zrealizovat.

Specializace: Lidé a jejich nemovitosti"

Kontaktovat makléře
bgLenka Řezníčková