Prodej bytu 3+1 v OV, Ostrava, Slezská Ostrava

Bohumínská, Ostrava

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi byt s nádherným výhledem o dispozici 3+1 s balkonem na ulici Bohumínská v Ostravě, katastrální území Slezská Ostrava. Odkaz na virtuální prohlídku: https://my.matterport.com/show/?m=8uxkVMZvwzS. Celková plocha bytu je 68 m2, k bytu náleží sklep. Nachází se ve 12. NP ze 13 NP a nabízí nerušený výhled na celé město, především pak na řeku Ostravici a okolní parky.
Byt je po částečné rekonstrukci s množstvím úložných prostor v chodbě a ložnici. Velkorysá kuchyňská linka s plynovou varnou deskou. Z kuchyně s jídelnou je vstup na balkon. V obývacím pokoji je částečně sádrokartonový podhled s bodovým osvětlením. V koupelně sprchový kout a prostor na pračku. WC odděleně.
Dům je po revitalizaci, zateplen. Nové výtahy, z nichž jeden je nákladní. Vstupní dveře na čip. U domu je vyhrazené parkování pro rezidenty.
Nemovitost je vhodná především pro rodinu, která ocení lokalitu s velkým množstvím volnočasových aktivit. Jedná se o velmi klidné bydlení.
Ve fondu oprav naspořeno dostatek prostředků, dům neplánuje navyšování nákladů.

Prodej bytu 3+1 v OV, Ostrava, Slezská Ostrava

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 3+1
LokalitaBohumínská, Ostrava
OkresOstrava-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná68 m²
Podlaží umístění12. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Úsporná C
10 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-11-424
Kontaktovat makléře
Iveta Friedbergová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 447
[email protected]
www.century21.cz/makler-iveta-friedbergova
IČ: 88740064

V oblasti realitního trhu se pohybuji od roku 2009. Proto jsem se rozhodla být součástí světové jedničky v oblasti realitních služeb Century 21. Se vzděláním v oblasti ekonomie a marketingu jsem získala ideální předpoklady pro práci makléře. Vždy kladu důraz na seriózní a profesionální přístup. Důvěryhodnost a právní ochrana klienta před všemi riziky, největší realitní síť na světě – to jsou atributy, které Vám zaručí maximální rychlost
a spokojenost při všech realizovaných transakcích. Specializuji se na aktivní vyhledávání dle Vašich požadavků.

Moje krédo je: jednat a konat vždy v zájmu klienta

Kontaktovat makléře
bgIveta Friedbergová