Byt s výhledem na rybník

Bojčenkova 1098/10, Praha - Černý Most

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Družstevní
  • Stav: Dobrý
  • Panelová
  • Nevybavený
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

V rámci All inclusive servisu si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi velikostně nadstandardní, 92m2 velký byt na Černém mostě s výhledem na rybník.
Byt prošel kompletní rekonstrukcí. Dispozičně je řešen centrální chodbou, ze které je samostatný vstup do ložnice (13m2) a dětského pokoje (14m2), oba pokoje jsou situovány na sever, dále vchod do velkorysého obývacího pokoje (27m2) se vstupem na lodžii (7m2) a do samostatné kuchyně o velikosti (12m2). Dále je zde koupelna s vanou, samostatné WC a bonusem této nemovitosti je (3m2) velká komora, která je nyní využívána jako šatna. Tento byt je příjemně vzdušný a světlý díky dostatečně velkým oknům, lodžii s jižní orientací a nádherným výhledem do přírody. Nachází se ve 4. patře z 5ti, v panelovém domě, který je vzhledem k mladě vzniklému družstvu ještě v původním stavu. Z úložných prostor ještě zmíním (5m2) sklepní kóji. V bezprostřední blízkosti domu je škola, mateřská škola, policejní stanice, poliklinika, obchody, pošta a stanice metra B – Rajská zahrada. Pouhou 1 zastávku odsud najdete obchodní centrum Černý most. Pro milovníky přírody je v docházkové vzdálenosti mnoho možností k relaxaci či aktivnímu odpočinku, například Kyjský rybník, rozhledna Doubravka a pro sportovní nadšence Golf Resort Black Bridge s 18ti jamkovým hřištěm.

Jelikož se jedná o družstevní byt, anuitu ve výši cca 2.800.000 Kč splácíte formou nájmu v měsíčních splátkách 10.200 Kč. Neprokazujete výši příjmu a byt je možné převést do OV kdykoliv v průběhu splacení anuity. Koupi lze financovat hypotéčním úvěrem, jelikož nemovitost je možné po doplacení anuity, dle stanov družstva, převést do osobního vlastnictví 2x do roka.
V případě více vážných zájemců o tuto nemovitost, může dojít k jednání o ceně.
Byt vřele doporučujeme a zároveň preferujeme rychlé a korektní jednání. Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte pro bližší informace kontaktovat naši makléřku. Ráda Vás přivítá na nezávazné prohlídce

Byt s výhledem na rybník

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+1
LokalitaBojčenkova 1098/10, Praha - Černý Most
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíDružstevní
Převod do OVano
Anuita2 800 000 Kč
Plocha užitná92 m²
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
ZařízenýNe
Výtahano
Lodžieano (6 m²)
Sklepano (5 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky01076
Kontaktovat makléře