Prodej bytu 3+1+lodžie / 77 m2

V remízku 936/15, Praha - Hlubočepy

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
  • Výtah
prodáno

REZERVACE, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout prodej tichého bytu 77 m2 se zasklenou lodžií v osobním vlastnictví v 1. NP revitalizovaného domu na sídlišti Barrandov. Byt je v původním stavu. Prostorná dlouhá předsíň je vybavena vestavěnými skříněmi, které skýtají dostatek úložných prostor. Na obývací pokoj velký skoro 19 m2 přisedá po celé délce zasklená lodžie. Z obývacího pokoje je vstup do kuchyně a odsud vstoupíte do ložnice. Druhá ložnice má samostatný vchod z předsíně. Koupelna a samostatné WC je uprostřed bytu. Topení i ohřev vody jsou řešeny dálkově. K bytu patří velká sklepní kóje v suterénu domu. Dále je možné využít sušárnu v suterénu domu a kočárkárnu/kolárnu v přízemí domu. K domu náleží velmi dobře udržovaná oplocená zahrada se vzrostlými stromy, záhony květin, posezením. Dům těsně sousedí s vilovou čtvrtí. Na zastávku tramvaje je to 200 metrů, autobusová zastávka je 50 m od domu. V bezprostřední blízkosti je Billa, Albert, Lidl, Poliklinika, několik lékáren, školy, školky, hřiště pro děti i dospělé, kostel, aquapark...Prokopské údolí nebo Chuchelský les je na dosah. Velice příjemná lokalita pro aktivní život i relaxaci. Doporučuji prohlídku!

Prodej bytu 3+1+lodžie / 77 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno REZERVACE, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+1
LokalitaV remízku 936/15, Praha - Hlubočepy
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná77 m²
Plocha podlahová77 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
ZařízenýČástečně
Výtahano
Lodžieano (6 m²)
Úsporná C
74 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky085-11-063
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová