nabízí, prodej, byty 3+1 Ve Smečkách, Praha

Ve Smečkách 595/28, Praha - Nové Město

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Prostorný byt 3+1, 79m2 je situován ve 3. patře zrekonstruovaného domu s výtahem v klidné ulici v samotném srdci centra Prahy.
Dispozice je tvořena obývacím pokojem, kuchyňskou linkou v chodbě, 2 ložnicemi, koupelnou se sprchovým koutem, oddělenou toaletou a komorou.

Výhodou koupě je vlastní přizpůsobení dispozice dle svých představ při zachování již repasovaných dřevěný špaletových oken. Zároveň se jedná o lokalitu s enormním zájem o tiché bydlení se dvěma byty na patře. Okna bytu jsou situována v obývacím pokoji + jednom pokoji do ulice Ve Smečkách, druhá místnost je orientována do vnitrobloku. Dům prošel kompletní rekonstrukcí přičemž v současné době probíhá nástavba v posledním patře jež má být dokončena do roku 2023.

Měsíční poplatky včetně fondu oprav činí: 2,682Kč + el. 600 + plyn 1,500

Vytápění bytu je zajištěno plynovým kotlem jež zajišťuje rovněž ohřev teplé vody. Žádaná lokalita nedaleko Václavského náměstí, parku na Karlově náměstí a dopravních uzlů ve Vodičkově a Lazarské. V bezprostředním okolí je kompletní občanská vybavenost včetně obchodů, barů, restaurací, nemocnice a několika mateřských, základních a středních škol.

This spacious 79-meter apartment with high ceilings is situated on the 3rd floor of a renovated building with an elevator located on a quiet street in the very heart of the centre of Prague.

The current layout consists of a living room, a galley kitchen, 2 bedrooms, a bathroom with a shower, a separate toilet, a storage space and an entrance hall. The apartment is fully equipped, including the kitchen. Heating and hot water is provided by a gas boiler. The apartment includes a cellar storage unit.

Monthly services are Kc 4,782.

The house has undergone a complete renovation. There is currently an ongoing extension on the top floor which is to be completed by 2023.

A popular location near Wenceslas Square, the park on Charles Square and the public transport hubs on Vodickova and Lazarska Streets. In the immediate vicinity are complete civic amenities including shops, bars, restaurants, hospitals, kindergartens as well as elementary and high schools.

nabízí, prodej, byty 3+1 Ve Smečkách, Praha

Popis nemovitosti

Cenaprodáno cena k jednání
KategorieByty 3+1
LokalitaVe Smečkách 595/28, Praha - Nové Město
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná82 m²
Plocha podlahová79 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
ZařízenýČástečně
Výtahano
Rozměry - výška stropu3,20 m
OchranaOchranné pásmo
Sklepano (4 m²)
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceOstatní
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-11-298
Kontaktovat makléře