Prodej hezkého bytu 3+1, 82 m² + sklep, Pod Slovany, Praha 2 Nové Město

Pod Slovany 1976/6, Praha - Nové Město

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Sklep
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej pěkného bytu 3+1 v osobním vlastnictví o podlahové ploše 82,5 m2 + sklep 7,6 m2 v žádané lokalitě Nového Města, nedaleko Rašínova nábřeží, v klidné ulici Pod Slovany. Byt je umístěn ve 3.NP (2. patře ze 4 ) a skládá se ze vstupní haly (8,7 m2) obývacího pokoje (18,6 m2), prostorné ložnice (21,3 m2), pokoje s vestavěným patrem (18,1 m2), koupelny (3,1 m2) a samostatného WC (1 m2). K bytu náleží sklep o výměře 7,6 m2 v suterénu domu. Byt disponuje 3,3 m vysokými stropy se štukovou výzdobou, v zadním východním pokoji je vybudováno patro na spaní, v předsíni jsou nad sníženým podhledem další úložné prostory. Podlahy tvoří dřevěné parkety a dlažba, okna jsou dřevěná, rozvody instalace v plastu, rozvody elektro v mědi.
Bytový dům z počátku minulého století je situován v klidné ulici, ale přesto v centru Prahy . Dům prošel rekonstrukcí, byla provedena uliční fasáda, dřevěná okna, střecha, svislé rozvody vody a kanalizace a renovace společných prostor. V místě je kompletní občanská vybavenost, MŠ, ZŠ, restaurace, kavárny, obchody, nákupní centra, zdravotní střediska, nemocnice, botanická zahrada, Vyšehrad, krásná cyklostezka podél Vltavy a další, o sobotách se konají na nedaleké náplavce farmářské trhy. Výborná dopravní dostupnost, minutu chůze od vltavského nábřeží, tramvaj cca 2 min, metro cca 3 min chůze. Parkování s rezidenční kartou přímo před domem. Nízké měsíční poplatky. PENB bude ještě dodán, do té doby uvádíme tř. G. Majitel si vyhrazuje právo přijmout výhodnější nabídku. Možnost financování hypotečním úvěrem, který vám rádi vyřídíme.

Prodej hezkého bytu 3+1, 82 m² + sklep,  Pod Slovany,  Praha 2 Nové Město

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+1
LokalitaPod Slovany 1976/6, Praha - Nové Město
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná82 m²
Plocha podlahová82 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Výtahne
Rozměry - výška stropu3,30 m
Sklepano (7 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky12521046
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

MHD

MHD

Divadlo

Divadlo

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Nemocnice

Nemocnice

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Školka

Školka

Ondřej Rose
CENTURY 21 General
+420 602 301 444
[email protected]
www.century21.cz/makler-ondrej-rose
IČ: 49659863

Jmenuji se Ondřej Rose a realitní činnosti se věnuji již více než 20 let. Za tuto dobu jsem získal cenné zkušenosti v celém spektru realitního trhu od správy nemovitostí, pronájmy bytových i nebytových prostor, prodej nemovitostí i celých developerských projektů, právní a administrativní agendu spojenou s převody nemovitostí, případně i pomoc s vyřizováním stavebních povolení pro své klienty a další služby. Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Praze i okolí, po dohodě i v celé ČR. Vždy mi záleželo nejen na profesionalitě a osobním přístupu, ale i čestnosti, tedy vlastnosti, která bohužel v dnešní době nebývá tak častá. Při své činnosti se řídím pevnými etickými zásadami a přistupuji ke svým klientům tak, jak bych si v jejich roli sám přál. Mým přáním je, aby se nám spokojení klienti či jejich známí nebo přátelé na základě kladných zkušeností vraceli a jsem rád, že se nám to daří. Svěříte li mi svou nemovitost, ať už se jedná o byt, dům, komerční prostory nebo pozemek k prodeji anebo k pronájmu, mohu Vám garantovat, že učiním vše proto, abyste byli spokojeni.

Kontaktovat makléře
bgOndřej Rose