Byt 3+1+zahrada+sklep, 63m2+6m2, Praha 4

Kloboučnická, Praha - Nusle

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

REZERVOVÁNO Moderně zrekonstruovaný byt se pyšní třemi prostornými pokoji, kuchyní a stylovou koupelnou. Mezi nadstandartní vybavení patří rekuperace vzduchu, což čistí vzduch ve Vašem bytě a nízkonákladové infrapanely, nainstalované v každé místnosti. K bytu náleží část zahrady ve vnitrobloku a sklep o velikosti 6m2. V domě je výtah. V místě se nachází nespočet kaváren, restaurací a potravin. Základní a mateřská škola je 5 minut chůze. Nejbližší park je Tyršův Vrch vhodný pro běžce i na procházku. Dále park Folimanka. Nejbližší autobusová zastávka je Kloboučnická. Tramvajová zástávka Horky. Nádraží Praha Vršovice je od bytu 10 minut pěšky. Metro stanice Pankrác se nachází 20 minut pěšky od bytu. Pro Vaši inspiraci Vám můžeme poskytnout digitální vizualizaci bytu. Ráda Vás přivítám na prohlídce tohoto krásného bytu.
(Bankovní odhad této nemovitosti činí 5 900 000 CZK)

Apartment designed in a modern way contents three spacious rooms, kitchen and stylish bathroom.
High standard equipment would be recuperation unit, which is cleaning the air in the flat and also Infrared Heating Panel which is for low-cost heating system, installed in each room.
In the building is a garden and there is also a lift.
In the area, you can find plenty of cafes, restaurants, groceries. Primary and Nursery school is just 5 minutes walking distance.
The closest park is Tyršův Park, where you can do jogging or it is great for a go for a walk too.
Another park nearby is Folimanka Park.
The nearest bus stop is Kloboučnická. Tram stop is Horky. Train station Vršovice is 10 minutes walking distance. Metro station Pankrác would be 20 minutes by walk.

For your inspiration, we can provide you with digital visualisation of this apartment.

I am very looking forward to welcoming you at the viewings of this pleasant flat.
(Price Estimate for this property is 5 900 000 CZK)

Byt 3+1+zahrada+sklep, 63m2+6m2, Praha 4

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 3+1
LokalitaKloboučnická, Praha - Nusle
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná69 m²
Plocha podlahová69 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Výtahano
Sklepano (6 m²)
Méně úsporná D
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky142-101-326967
Kontaktovat makléře
Pavlína Lupínková, DiS.
CENTURY 21 Harmony
+420 739 561 239
[email protected]
www.century21.cz/makler-pavlina-lupinkova-dis
IČ: 08325961

Office Manager Marek Čihák about Pavlína:
"Pavlína has a strong sense of positive communication and personal development in the real estate direction. She specializes to real estate market in Prague, where she looks for profitable investment properties for clients from abroad. She speaks fluent English, which is appreciated by every client from abroad (investor). I recommend clients to cooperate with Pavlína on the basis of an exclusive agreement so that she can present your property to investors ".

Mr. Benc, client:
Hello, I would definitely like to highlight your willingness and proactive approach. At the same time, you were accommodated in everything we needed ie. two examinations in one day, within a few hours, and prompt delivery of all the information and documents we asked for. That's how I imagine approaching a customer. Thanks a lot. Benc.

překlad:

"Co o Pavlíně říká ředitel kanceláře pan Marek Čihák ?
„Pavlína má silný smysl pro pozitivní komunikaci a osobní rozvoj v realitním směru. Specializuje se na Prahu, kde vyhledává zahraničním klientům vhodné investiční nemovitosti. Plynule hovoří anglicky, což ocení každý zahraniční klient (investor). Doporučuji klientům spolupracovat s Pavlínou na bázi výhradní dohody, aby pak mohla Vaší nemovitost investorům prezentovat“.

Jak vidí práci Pavlíny její klienti ?
Dobrý den, určitě bych chtěl vyzdvihnout Vaší ochotu a proaktivni přístup. Zároveň jste vyšla vstříc ve všem, co jsme potrebovali tzn. dvě prohlidky během jednoho dne a to v rozmezí jen pár hodin, dále promptní dodání veškerých informací a podkladů, o které jsme požádali. Takhle si představuji pristup k zakaznikovi. Moc diky. Benc."

Kontaktovat makléře
bgPavlína Lupínková, DiS.