Prodej bytu 3+1/G (85 m2) v lokalitě Malvazinek, Praha 5

Fráni Šrámka, Praha - Smíchov

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Družstevní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Sklep
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji byt o dispozici 3+1 o velikosti 85,25 m2/G v DV, ul. Fráni Šrámka, Praha 5.

Byt se nachází v 1. podlaží činžovního domu v oblíbené a velmi žádané lokalitě Malvazinky na Praze 5. Vstup je do centrální chodby, z níž se vchází do obývacího pokoje (21, 85 m2), kuchyně (11,2 m2), koupelny s vanou (2,10 m2) a na samostatné WC (0,95 m2). Vpravo je pak ložnice (16,20 m2) a dětský pokoj (15,60 m2). Obývací pokoj s kuchyní je orientován na sever (možné spojit v jeden velký společný prostor) a ložnice s dětským pokojem jsou orientovány na jih. V bytě náleží ještě komora (1,90 m2), k bytu dále náleží sklepní kóje (5,20 m2) a také garáž č. 7 o ploše 13,9 m2.

Dům se nachází v klidné čtvrti, která je součástí památkově chráněného území a kterou krášlí řada významných památek, zahrad a parků s bohatou zelení, vhodné pro procházky, sport i odpočinek. V blízkosti je hned několik parků, například Husovy sady, Park Mrázovka, Zahrada Bertramka, Paví vrch nebo zahrada Santoška.

Lokalita poskytuje příjemné bydlení v pohodlném dosahu služeb. V docházkové vzdálenosti funguje soukromá mateřská škola, státní MŠ a ZŠ, kavárna, řada obchodů (např. Albert, Tesco), lékáren a dětských hřišť. Ke stanici metra a obchodně-zábavnímu centru Anděl se lze dostat autobusovým spojem během 10 minut.

Výborná dopravní dostupnost do centra. V blízkosti se nachází řada tramvajových a autobusových linek, Smíchovské vlakové nádraží a stanice metra "B" Anděl. Další nespornou výhodou je blízkost hlavních dopravních tepen - ulice Plzeňské a Bělohorské, které Vás rychle vyvedou z kosmopolitní metropole směrem na letiště Ruzyně, Plzeň a Karlovy Vary.

Doporučujeme prohlídku. V případě zájmu, prosím kontaktujte makléře nemovitosti.

Prodej bytu 3+1/G (85 m2) v lokalitě Malvazinek, Praha 5

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 3+1
LokalitaFráni Šrámka, Praha - Smíchov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíDružstevní
Převod do OV
Anuita314 829 Kč
Plocha užitná85 m²
Plocha podlahová85 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Sklepano (5 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-11-023
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder