Prodej bytu 3+1 s lodžií a sklepní kojí, 81 m², Praha 13 - Stodůlky, ulice Seydlerova

Seydlerova 2152/1, Praha - Stodůlky

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Nevybavený
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Na stanici linky B – Nové Butovice dojdete za pouhé 2 minuty. Uděláte pár kroků od metra a jste na nákupech v obchodním centru OC Galerie Butovice. Přímo naproti domu, kde se byt nachází, je příjemná kavárna s cukrárnou a kvalitní restaurace. Na kratší procházku, zaběhat si nebo si udělat piknik s přáteli, můžete vyrazit do blízkého Centrálního parku Stodůlky s jezírkem, dětskými hřišti, fitness zónami a příjemným posezením na lavičkách. Další příležitosti k aktivnímu trávení volného času poskytuje nedaleký přírodní park Prokopské a Dalejské údolí.

Byt je k nastěhování bez nutnosti jakýchkoliv dodatečných úprav. Pokud však budete chtít bydlení, odpovídající dnešnímu moderním stylu, bude vhodné do něho zainvestovat. Díky skvělé dispozici a prostorovému uspořádání nabízí tato nemovitost široký potenciál pro její modernizaci, a tedy i možnost vytvořit si svůj vysněný domov přesně podle svých vlastních představ.

Jednou z myšlenek, která mě okamžitě při první návštěvě tohoto bytu napadla, bylo propojení obývacího pokoje s kuchyní. Když jsem vešel do vstupní chodby, byl jsem opravdu velice mile překvapen její nadstandardní plochou a ihned si v ní, kromě jiného, představil její využití jako dětské herny. Jednotlivé pokoje v bytě jsou neprůchozí, což zabezpečí každému členu rodiny dostatek pohodlí a vlastního soukromí. Budete-li chtít relaxovat na čerstvém vzduchu, stačí vyjít z obývacího pokoje na lodžii. Komora v bytě se vždycky hodí, a to co nebudete potřebovat uskladnit přímo v něm, můžete v klidu zanechat ve sklepní kóji, která k bytu náleží. Shrnuto podtrženo, pokud si tuto nemovitost pořídíte, a přizpůsobíte si jí vlastním představám, získáte moderní a vzdušný obývací prostor, kuchyň vybavenou nejnovějšími spotřebiči, velkou šatnu, oddělenou ložnici a dětský pokoj.

Dům, v němž je byt umístěn, se nachází v klidné ulici, je velice dobře udržovaný, a jeho obyvatelé se v něm cítí naprosto v bezpečí i proto, že vstup do něho i pohyb v něm jsou velice dobře zabezpečeny. V jeho blízkosti se nachází několik mateřských i základních škol, gymnázium, fitness centrum, restaurace, lékař, veterinář, pošta, venkovní (beach volejbal, atletický ovál) i vnitřní sportoviště. Zaparkovat své auto můžete pohodlně přímo před domem.

Lokalita je velice dobře napojena na dopravní infrastrukturu, metrem dojedete do centra města za 15 minut, a snadno se odsud napojíte na Pražský okruh, po kterém se můžete vydat právě tím směrem, kterým budete potřebovat.

Prostě zde najdete vše, co Vám poskytne pohodlné a plnohodnotné bydlení.

Přijďte na prohlídku a uvidíte, co vše Vám tento byt a lokalita nabízejí.

Prodej bytu 3+1 s lodžií a sklepní kojí, 81 m²,  Praha 13 - Stodůlky, ulice Seydlerova

Popis nemovitosti

Cenaprodáno cena k jednání
KategorieByty 3+1
LokalitaSeydlerova 2152/1, Praha - Stodůlky
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná87 m²
Plocha podlahová81 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Výtahano
Lodžieano (6 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
82 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14431380
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Pošta

Pošta

MHD

MHD

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Obchod

Obchod

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Ing. Martin Hais
CENTURY 21 4fin Reality Praha, Ke Štvanici
+420 226 256 126
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-martin-hais
IČ: 63114208

Několik předchozích let jsem pracoval v největších českých bankách v různých obchodních pozicích včetně těch manažerských. Společně s týmem spolupracovníků jsem se zde spolupodílel a nesl osobní zodpovědnost za realizaci jedinečných obchodních transakcích s nadnárodními společnostmi a lídry českého trhu, které nikoliv ojediněle dosahovaly řádů miliard českých korun.

Předchozí dlouholetá zkušenost a práce s těmi nejnáročnějšími firemními manažery a vlastníky, se mi stala více než dobrým základem pro mé současné profesní zaměření. Realitnímu zprostředkování se úspěšně věnuji od dubna roku 2021 . V červnu letošního roku jsem navázal spolupráci se společností 4Fin Reality Better together, která je součástí nadnárodní skupiny Century 21.

Mám vysokoškolské vzdělání ekonomického směru , hovořím anglicky a německy, a pracuji tedy jak pro českou, tak i zahraniční klientelu. S mými klienty nejčastěji diskutujeme aktuální vývoj realitního trhu, výši prodejní ceny nemovitosti, možnosti financování nového bydlení nebo otázku jak sehnat slušného nájemníka.

Mojí největší osobní motivací a odměnou je spokojenost obou stran obchodu a klient, který se ke mně s důvěrou vrací.

Kontaktovat makléře
bgIng. Martin Hais