Prostorný byt s lodžií

Janského, Praha - Stodůlky

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Družstevní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji prostorný, velmi dobře dispozičně řešený byt 3+1 se zasklenou lodžií v žádané lokalitě pražských Stodůlek. Byt o výměře 76 m2 (+ lodžie 7 m2) se nachází v 5. podlaží osmipodlažního panelového domu, který prošel revitalizací (zateplení, vstup, střecha, nový výtah, kamerový systém).
Obývací pokoj (19,14 m2) s lodžií je orientován na jihovýchod s příjemným výhledem do širokého okolí. Kuchyň (12,34 m2), ložnice (12,48 m2) a pokoj (12,48 m2) mají orientaci severovýchodní. Další plochu bytu tvoří předsíň (13,95), komora (1,49 m2), koupelna s vanou (2,79 m2) a samostatné WC (1,09 m2). Byt je po částečné rekonstrukci (elektřina v mědi), kuchyňská linka s novými vestavěnými spotřebiči, plastová okna. Koupelna a WC je v původním, ale udržovaném stavu. V bytě lze ihned bydlet, nebo zrekonstruovat podle představ a přání nového majitele. Na podlahách je dlažba, lino. Vytápění ústřední dálkové.
K bytové jednotce náleží sklepní kóje o výměře 1,5 m2 v suterénu domu. K dispozici také společná sušárna a kočárkárna.
Veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti, u domu hřiště pro malé i větší děti.
Byt je v družstevním vlastnictví s nesplacenou anuitou ve výši cca 1,7 mil. Kč. Do osobního vlastnictví v současné době nelze převést.
Doporučujeme prohlídku.

Prostorný byt s lodžií

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+1
LokalitaJanského, Praha - Stodůlky
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíDružstevní
Převod do OV
Plocha užitná83 m²
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Výtahano
Lodžieano (7 m²)
Sklepano (2 m²)
Úsporná C
102 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky12521117
Kontaktovat makléře
Lada Slezáčková
CENTURY 21 General
+420 721 030 512
[email protected]
www.century21.cz/makler-lada-slezackova
IČ: 07601565

"Do světa realit mě přivedly vlastní zkušenosti s realitními makléři, s nimiž jsem se setkala v osobním životě, při koupi, prodeji či pronájmu své nemovitosti (nevlastním jich tolik, jen jsem se častěji stěhovala:-)). Vždy jsem měla pocit, že se to dá dělat jinak a lépe;-). 
Mě práce baví a snažím se ji odvádět na špičkové úrovni. Zároveň kladu velký důraz na osobní a individuální přístup ke každému klientovi. Mou zálibou je interiérový design, který ráda využívám při Home Stagingu. Fotografie nemovitostí na profesionální úrovni jsou pro mě samozřejmostí. Mým cílem je nejen prodat Vaši nemovitost za co nejvyšší cenu, ale záleží mi především na Vaší spokojenosti.  
Za každým prodejem se skrývá lidský příběh. To je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani prodávající, ani makléř... 
Neváhejte mě kontaktovat, ráda se s Vámi sejdu u kávy:-)."

Kontaktovat makléře
bgLada Slezáčková