Prodej bytu 3+1 67m2 Praha 10 Vršovice

Jerevanská, Praha - Vršovice

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Výtah
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout velice hezký byt s výnosem 5% ročně v osobním vlastnictví o dispozici 3+1, 65m2 + sklep 2m2, v atraktivní lokalitě Praha 10 Vršovice (ul. Jerevanská). Jedná se o byt v přízemí po kompletní rekonstrukci v cihlovém domě. Byt disponuje kuchyní, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou, a třemi samostatnými neprůchozími pokoji. Lokalita je velmi atkraktivní zároveň a nabízí nejen výbornou dopravní dostupnost ale i přehršli možností pro kulturní, nákupní a sportovní vyžití. Byt je vhodný jak k bydlení tak je možné využít k inevestici. Byt je pronajat a je možné v nájmu dále pokračovat.
Veškerá občanská vybavenost v dochozí vzdálenosti: NC Eden, Sinobo stadium, Eden Aréna, koupaliště a sport centrum, obchody, restaurace, cukrárny, základní škola, mateřská škola.
Zde můžete shlédnout videoprohlídku: y2u.be/LcHq__yV6LA nebo načtěte QR kód ve fotografiích.

Rádi Vám poskytneme další informace.

Prodej bytu 3+1 67m2 Praha 10 Vršovice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 3+1
LokalitaJerevanská, Praha - Vršovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná66 m²
Plocha podlahová66 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Výtahano
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-101-327010
Kontaktovat makléře
Ing. Veronika Baloun
CENTURY 21 Premium
+420 724 811 473
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-veronika-baloun
IČ: 05775931

https://veronikabaloun.cz/
Jsem tu pro Vás, pokud potřebujete pomoc nebo poradit.
Za každým prodejem nemovitosti se totiž skrývá lidský příběh, každý z nás je jiný a každá nemovitost je jedinečná. A proto preferuji osobní přistup ke každému. Nikdo by neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani prodávající, ani makléř.
Prodej domu, bytu, pozemku nebo jiné nemovitosti není úplně lehký úkol. Čeká na Vás spousta překážek, se kterými je celý obchod spojen. Realitní makléř musí někdy být psycholog a stratég. Já Vám nabízím pomocnou ruku, že za Vás udělám vše co je s prodejem spojené. Budu Váš hromosvod :-)!
Záleží mi na odvedení špičkové práce a na spokojenosti klienta. Dbám na svém dobrém jménu a pověsti.
Život je neustálá změna, a to mě žene kupředu. Jelikož když něco končí, něco nového začíná. Práce realitního makléře mi umožnuje být flexibilní a věnovat se svojí rodině i práci naplno. Vždy jsem pracovala s lidmi, jelikož mezi moje silné stránky patří komunikativnost. Znáte to rčení? "Když někoho vykopnete dveřmi, přijde oknem" Tak to jsem JÁ. Nevzdávám se, vždy si jdu za svým cílem, nebojím se překonávat překážky, a o tom přeci je život realitního makléře.
Tato práce je velmi rozmanitá, nutí mě neustále na sobě pracovat a sebevzdělávat se, abych dokázala na realitním trhu uspět. Práce realitního makléře mě velmi baví a snažím se ji odvádět na špičkové úrovni. Spolupracuji s týmem lidí, točíme video prohlídky, využíváme profesionálního fotografa, vytváříme Home Staging, pracujeme na sociálních sítích... vše s jasným cílem. Prodat Vaši nemovitost za co nejvyšší cenu k Vaší plné spokojenosti.
Svoji práci se snažím dělat s úctou a profesionálním přístupem ke klientům, a mám radost, když jsou za mnou vidět výsledky.
Pokud jste dočetli až sem, máte můj obdiv a děkuji, ráda se Vám představím osobně u kávy v kavárně, nebo u Vás v kanceláři, práci, doma kde Vám to bude příjemné. Pokud Vás cokoliv dalšího zajímá, neváhejte mě kontaktovat.
Budu se těšit
Vaše Veronika

Kontaktovat makléře
bgIng. Veronika Baloun