Světlý byt 3+1 v horní klidné části Žižkova

Koněvova, Praha - Žižkov

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Výtah
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout prodej bytu v 1. patře cihlového, dobře udržovaného domu s výtahem. Byt prošel částečnou rekonstrukcí. Elektřina je nově vedená v kuchyni a koupelně, kde je nainstalován nový sprchový kout s hlubokou vaničkou. Dostatek úložného prostoru poskytuje šatna vestavěná do pokoje a na míru udělané skříně v ložnici. V ložnici je též po celé šířce knihovna. Dva pokoje jsou orientovány do klidu zeleně na sever a dvě do ulice na jih. Nová plastová okna jsou opatřena žaluziemi, vstupní dveře jsou bezpečnostní. Pro 2 byty na patře je k užívání společný balkón. Součástí prodeje je i sklep v suterénu domu, kde je mimo jiné historicky umístěný i kryt. Fond oprav je 1.394 Kč. V bezprostředním okolí je veškerá občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, pošta, zdravotní středisko, Albert, Kaufland) i dostatek zeleně k relaxaci (vrch Třešňovka nebo Malešický les). Zastávka tramvaje Kněžská luka je u domu. Doporučuji prohlídku. S případnou hypotékou Vám rádi pomůžeme.

Světlý byt 3+1 v horní klidné části Žižkova

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+1
LokalitaKoněvova, Praha - Žižkov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná70 m²
Plocha podlahová70 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Výtahano
PlynIndividuální
TopeníÚstřední dálkové
Nehospodárná E
195 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky08521049
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová