Prodej slunného bytu 3+1, 72,9 m2, dvojgaráž, Průhonice u Prahy

Na Sídlišti III, Průhonice

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Panelová
  • Nevybavený
  • Garáž
  • Sklep
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji hezký slunný byt 3+1 s dvojgaráží v krásné lokalitě Průhonice u Prahy. Byt je umístěn ve 2. patře 3 patrového bytového domu, situovaného u lesíka s potokem. Byt o celkové podlahové ploše 72,9 m2 se skládá z předsíně, samostatné šatny, dvou ložnic, obývacího pokoje, kuchyně (možno propojit s obývacím pokojem), koupelny, samostatného WC, dále komory naproti bytu a velkého sklepa v suterénu domu. V bytě jsou plastová okna, v obývacím pokoji a ložnicích jsou položeny parkety (nyní přikryty kobercem), v koupelně dlažba, v ostatních místnostech PVC. Obývací pokoj s kuchyní je orientován k lesu na západ, pokoje na východ.
Byt je v udržovaném stavu, s možností úpravy dispozic v rámci případné rekonstrukce. Z bytu je příjemný výhled do zeleně.
Velkou předností je velká vlastní dvojgaráž vzdálená 50 metrů od domu o zastavěné ploše 37 m2, s montážní jámou a dostatkem místa pro parkování 2 vozidel, která je součástí prodeje.
Dům je zateplen, byla provedena nová fasáda, střecha, vlastní kotelna v suterénu domu. V domě není výtah.
V obci je v pěší dostupnosti škola, školka, zdravotní středisko, lékárna, hřiště, krásný zámecký park se zámkem Průhonice, řada restaurací, nákupní možnosti atd, další nákupní možnosti včetně aquaparku jsou v přilehlých Čestlicích. Výborná dopravní dostupnost Prahy, MHD (PiD) Bus 363, 385 čtvrt hodiny jízdy na metro C Opatov.
Možnost financovat hypotečním úvěrem, který vám rádi bezplatně vyřídíme.

Prodej slunného bytu 3+1, 72,9 m2, dvojgaráž, Průhonice u Prahy

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+1
LokalitaNa Sídlišti III, Průhonice
OkresPraha-západ
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná73 m²
Plocha podlahová73 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
GarážAno
Počet garáží2
Výtahne
Sklepano (4 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaDálnice, Silnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Úsporná C
104 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky125-01-123
Kontaktovat makléře
Ondřej Rose
CENTURY 21 General
+420 602 301 444
[email protected]
www.century21.cz/makler-ondrej-rose
IČ: 49659863

Jmenuji se Ondřej Rose a realitní činnosti se věnuji již více než 20 let. Za tuto dobu jsem získal cenné zkušenosti v celém spektru realitního trhu od správy nemovitostí, pronájmy bytových i nebytových prostor, prodej nemovitostí i celých developerských projektů, právní a administrativní agendu spojenou s převody nemovitostí, případně i pomoc s vyřizováním stavebních povolení pro své klienty a další služby. Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Praze i okolí, po dohodě i v celé ČR. Vždy mi záleželo nejen na profesionalitě a osobním přístupu, ale i čestnosti, tedy vlastnosti, která bohužel v dnešní době nebývá tak častá. Při své činnosti se řídím pevnými etickými zásadami a přistupuji ke svým klientům tak, jak bych si v jejich roli sám přál. Mým přáním je, aby se nám spokojení klienti či jejich známí nebo přátelé na základě kladných zkušeností vraceli a jsem rád, že se nám to daří. Svěříte li mi svou nemovitost, ať už se jedná o byt, dům, komerční prostory nebo pozemek k prodeji anebo k pronájmu, mohu Vám garantovat, že učiním vše proto, abyste byli spokojeni.

Kontaktovat makléře
bgOndřej Rose