Prodej bytu 3+1 Slavkov u Brna, 75 m2, garáž, zahrada, 3 sklady

Nádražní 1161, Slavkov u Brna

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Garáž
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Upozornění: Tato nabídka je rezervována konkrétním zájemcem a v rezervační lhůtě není k dispozici!

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt o dispozici 3+1 a podlahové ploše 75 m2, garáž o výměře 21 m2 na uzavřeném dvoře, tři sklady/sklepy a ¼ podíl na oploceném pozemku o výměře 1073 m2 s altánem, posezením pod pergolou s grilem a udírnou. Čeká zde na vás i zahrádka se záhonem, kde si můžete vypěstovat vlastní zeleninu. Je zde i možnost využití společných prostor - sušárna a půda. Ve větším sklepě cca 13 m2 si můžete zařídit třeba dílnu.

Byt v osobním vlastnictví se nachází ve 2.NP revitalizovaného bytového domu se čtyřmi bytovými jednotkami. Dům ani byt samotný není zatížen žádným úvěrem. Dům má nově zateplenou fasádu, nová plastová okna, vyměněnou střešní krytinu.

Pokoje v bytě jsou neprůchozí. Na podlahách parkety, linoleum, dlažba. Byt je plně funkční, vytápění zajišťuje nový kondenzační kotel s novými rozvody topení v mědi. Ohřev vody pak solárním systémem. Původní koupelna a WC je funkční, ale již by si zasloužila modernizaci.

Ve Slavkově u Brna najdete několik obchodů jako je Lidl, Billa, Penny, MŠ, ZŠ i SŠ. Nechybí ani komplexní zdravotní služby na zdejší poliklinice včetně lékárny. Sportovní vyžití naleznete na fotbalovém či atletickém stadionu, beachvolejbalových a tenisových kurtech, koupališti nebo na rozlehlém golfovém hřišti. Děti si mohou vybrat z několika kroužků ve slavkovském domově dětí a mládeže. Na Slavkovském zámku se každoročně pořádají kulturní akce, jarmarky, srazy veteránů, pohádkové prohlídky, koncerty, letní kino a mnoho dalších. Velmi dobrá dopravní dostupnost vlakem či autobusem (25 min) do Brna či Bučovic (10 min).

Vzhledem k tomu, že zatím nebyl předložen Průkaz energetické náročnosti budovy, uvádíme energetickou třídu G. Byt je možné hradit úvěrem, z vlastních zdrojů či prodejem jiné nemovitosti. Nejvýhodnější úvěr vám pomůžeme zajistit.

Mohl by se stát tento byt s garáží a zahradou vaším novým domovem? Zavolejte si o prohlídku.

Kupní cena nemovitosti uvedená v inzerátu je pouze orientační. V případě vyššího počtu zájemců může dojít i k jejímu zvýšení.

Prodej bytu 3+1 Slavkov u Brna, 75 m2, garáž, zahrada, 3 sklady

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 3+1
LokalitaNádražní 1161, Slavkov u Brna
OkresVyškov
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná75 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýNe
GarážAno
Počet garáží1
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky05421054
Kontaktovat makléře
Miroslava Vodičková
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-miroslava-vodickova
IČ: 06493661

"Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Jihomoravském kraji a nabízím kompletní realizaci obchodu a to od první schůzky až do předání nemovitosti. Řešíte prodej nebo koupi domu, bytu, nebytového prostoru, pozemku pro stavbu nebo zemědělskou půdu v Jihomoravském kraji? Obraťte se na mě a dejte mi svoji důvěru. Najdu pro Vás řešení. Vaše spokojenost a doporučení je pro mě odměnou.
A když zrovna neprodávám reality, věnuji se svým dětem, jezdím na kole, cvičím powerjogu, v zimě lyžuji a také ráda relaxuji s knihou nebo u dobrého moravského vína."

Kontaktovat makléře
bgMiroslava Vodičková