Prodej bytu 3+1 (74 m² + lodžie), Teplice - Trnovany

Trnovanská 1334/39, Teplice - Trnovany

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Družstevní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Lodžie
prodáno

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Byt 3+1 na oblíbeném teplickém sídlišti Šanov, rozkládajícím se na úpatí vrchu Doubravka, je připraven poskytnout ideální rodinné zázemí i vám.

Byt v prvním patře (2.NP) je ve velmi dobrém stavu a drží krok s dobou: prošel několika dílčími rekonstrukcemi, zejména typické bytové jádro bylo nahrazeno prostornou zděnou koupelnou s impozantně vsazenou rohovou vanou a diskrétně oddělenou toaletou. Ani po umístění pračky a koupelnového nábytku nepůsobí koupelna stísněně, naopak je tu dost místa i pro běžný rodinný provoz hektických všedních rán. Luxferový pás nad umyvadlem přenáší do prostoru část denního světla.

Součástí předsíně jsou dvě velké vestavěné skříně, další chytře vestavěné úložné prostory příjemně překvapí v dětském pokoji. Ze všech místností je uklidňující výhled do zeleně a lodžie přes celý obývací pokoj s otevřenou kuchyní je příjemnou přidanou hodnotou.

Veškeré zázemí najdete pár kroků od domu: MŠ, ZŠ, několik hřišť a dalších sportovišť, knihovnu, poštu, supermarkety, autobusovou zastávku, a dokonce i planetárium.

Z vrchu Doubravka se stejnojmenným hradem a rozhlednou se vám otevřou výhledy na Krušné hory a České středohoří, které se nikdy neomrzí.

Lázeňské město Teplice se může pochlubit i dalšími vyhledávanými cíli: najdete zde aquacentrum, divadlo, sady, parky, množství proslulých restaurací a kaváren, Písečný vrch a hvězdárna, rozhledna Letná, zámek Teplice se zámeckou zahradou a spoustou dalšího.

Že to není málo? Zavolejte a přijďte se podívat na příjemné bydlení na dobré adrese.

Prodej bytu 3+1 (74 m² + lodžie), Teplice - Trnovany

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+1
LokalitaTrnovanská 1334/39, Teplice - Trnovany
OkresTeplice
VlastnictvíDružstevní
Převod do OVne
Plocha užitná74 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Umístění objektuSídliště
Lodžieano (6 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky144211033
Kontaktovat makléře