Krásný mezonetový byt Brno Sušilova

Sušilova, Brno - Veveří

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Terasa
  • Výtah
prodáno

+provize,vč. právních služeb

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si vám nabídnout exkluzivně k prodeji krásný prostorný mezonetový byt 3+kk ve vyhledávané lokalitě Brno-Veveří, ulice Sušilova. Byt je situovaný v 6. patře bytového domu s novým výtahem a novou fasádou.
Dispozice: ložnice 17,8 m2, obývací prostor s kuchyní 53 m2 orientovaný na jihovýchod, koupelna se záchodem 10 m2, v horním patře je pokoj 14,3 m2 a zastřešená terasa 9,2 m2 orientovaná do klidného vnitrobloku a dále čtyři místnosti úložného prostoru cca 19m2.
Celý byt je 20 let po rekonstrukci a zdařilé realizaci půdní vestavby, prodává se včetně vybavení. Výhodou je vytápění vlastním plynovým kotlem, vlastní karma na ohřev vody i komplet nové rozvody. Byt má vlastní klimatizaci ve vrchní části. Podlaha dřevo, plovoucí podlaha, keramická dlažba a obklady v koupelně i na WC. Výborné střešní zateplení - izolace (tepelná vrstva) 12cm. Ve vnitrobloku se nachází krásná velká zahrada s malým dětským hřištěm. Byt je v těsné blízkosti parku Bjornsonův sad(500m) a Tyršův sad(600m), kde je velká spousta možností trávení volného času při sportu nebo relaxaci.

Lokalita je nedaleko centra Brna přímo u Botanické zahrady, u zastávky MHD a se skvělou občanskou vybaveností - obchody, restaurace, lékárna, škola, školka, pošta, sportoviště. Výborná dostupnost přímo do centra - trolejbus č. 32, 34, 36, 1-2 zastávky. Pěší vzdálenost do centra (Moravské náměstí) je 900 m.
Velmi nízké měsíční náklady - 2.813,- Kč.
Byt je také velmi vhodný jako investice – krátkodobé pronájmy např. Airbnb. Uvedením energetické třídy G plníme zákonnou povinnost dle zákona o hospodaření energií. Pro více informací kontaktujte makléře.

Krásný mezonetový byt Brno Sušilova

Popis nemovitosti

Cenaprodáno +provize,vč. právních služeb
KategorieByty 3+kk
LokalitaSušilova, Brno - Veveří
OkresBrno-město
Typ bytumezonet
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná118 m²
Plocha podlahová118 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Výtahano
Terasaano (9 m²)
Mimořádně nehospodárná G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky114-101-323720
Kontaktovat makléře
Ondřej Biravský
CENTURY 21 Dream - Kontaktní místo Brno
+420 607 000 021
[email protected]
www.century21.cz/makler-ondrej-biravsky
IČ: 06624847

Základem každého spokojeného i bezpečného obchodu je perfektní a přímá komunikace. Snažím se proto maximálně pochopit motivace klientů a následně nacházet v oblasti nemovitostí ta nejlepší řešení. Více informací na www.ondrejbiravsky.cz

Kontaktovat makléře
bgOndřej Biravský